Újszülött babának mekkora a lába? Januári babám lesz és szeretnék neki Nike kiscipőt a babakocsiba. Van egyáltalán ilyen kicsi méret?
De vegyél hozzá melegítőt is, mert az úgy mutat!
Belegondoltál abba, hogy újszülöttre cipőt adj? A babáknak szerencsére kitalálták már a bundazsákot, mert az babaruha! Nem kell neki drága, flancos haszontalan cipő! Öltöztesd évszaknak megfelelően!
" De vegyél hozzá melegítőt is, mert az úgy mutat! "
:DDDDDDDDD teljesen igazad van!!!
Off , de: egyáltalán mi értelme a kocsicipőneK? Akkora gyerekre minek adni, aki még nem jár, és nyilván az utcán nem veszed ki a babakocsiból kúszni, mászni.
Sosem értettem. De talán jól néz ki és az anyuka villoghat vele a többiek előtt?
Én sosem adtam cipőt a gyerekre ennyi idősen.
Ez 16-os mérettöl van.Ami igaz az igaz.Édesek ezekben a mini lábbelikben:)
Viszont miutén januári baba lesz,legfeljebb kulcstartónak fogod használni.Ahogy irta valamelyikünk: a gyerek sem fog kilátszani a bundazsákból,nem hogy a lába.Tavasszal vegyetek,még akkor is pici lesz a lába és ugyan ilyen cuki lesz.
A melegitöt is vegyél hozzá-hoz pedig csak annyit,hogy igazad van,MI vettünk hozzá!És?Ki ilyet,ki olyat vesz a gyerekének.Nem azt kell lehordani aki márkásban vagy habos-babosban akarja öltöztetni a gyerekét.Én ha úgy tetszik menöztem a gyerekemmel:) Nem azt mondom,hogy csak nike és adidas cuccai vannak,mert nem igaz.Sok dolgunk van kinai,török.De!Ma már némelyik márka és a némelyik kinai gagyi közt alig van árkülönbség.
A másik pedig az,hogy jó lenne már megtanulni,azt,hogy a kérdésre válaszolunk.
Tehát: "Van egyáltalán ilyen kicsi méret?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!