Hogy öltöztessem a 2 hónapos babámat otthon?
A lányom itthon : pelenka, vékony pamut alulgombolós egybe body, vékony nadrág, ujjas trikó.
Vagy pelenka, harisnyanadrág, vékony alulgombolós egybe body, ujjas ruhácska.
Az én kislányom szintém 2 hónapos, általában egy trikó vagy rövid ujjú body van rajta meg egy hosszú ujjú body és vagy egy talpas nadrág, vagy sima nadrág zoknival.
Szintén 21 fok van nálunk.
22 fok van es a majdnem 2 eves gyerekem meg mindig body+ vekonyabb hosszu ujju felsoben/ pulcsiban van itthon.
En poloban nyomom, en se ertem ot, de en nem vagyok fazos, o meg ugy tunik, hogy igen 😄
Nyilvan meg a te babad pici, nem tudja elmondani, hogy fazik vagy sem, de a tarkojat, hatat erdemes nezni nappal is.
Rövid ujjú body nincs 68-asban? Én is dupla réteget adok rá. Ez a "plusz egy réteg" nehéz ügy, fogalmam sincs hány fok van itthon, de én trikóban+vékony nadrágban vagyok, férjem vastag macinaciban, meleg pulcsiban (és képes fázni). A 3 éves pólóban+bugyiban nyomja (zokni, nadrág nélkül), az 5 éves trikó+ hosszú ujjú felső+vastag zokni+ legging.
Szóval kinek mi.. a 2 hóson dupla réteg van, body+ rugdalozo vagy rövid ujjú body+ hosszú ujjú body+ kisnadrág. Alváshoz meg betakarom.
Nálunk nappal 25 fok van. Kisfiam általában 1 szál bodyban van. Többnyire hosszú ujjú, néha rövid. Alapvetően adok rá nadrágot is, de mielőtt elindulunk, nem, mert úgyis összekakilja magát, át kell öltöztetni, ha fürdés előtt bekakil (szinte mindig átöltözős nálunk), akkor gatyát már szintén nem adok, csak új bodyt, vagy napozót, amit kint ugye úgyse hordhat, esetleg rugit. (Amit napközben nem szokott hordani, csak éjszaka, meg ilyenkor.) Illetve, ha út közben "kényelmetlen nadrág", pl.farmer van rajta, akkor azt itthon leveszem, mert én se szeretem, meg ő se. Nem tud benne játszani. Ha kijön velem konyhába vagy ilyesmi, akkor mindig van nadrág is. Egyébként body+vagy van nadrág vagy nincs. Ha hidegebb lenne, mindig lenne. Zoknit is mindig adok rá, de 2 percnél tovább nincs rajta, mert leveszi. 5 hónapos.
Egyébként nem értem a kérdést. Ha az eddigi bevált, akkor miért kéne máshogy öltöztetni? Adj rá azt, amit eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!