Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy öltöztessem a 2 hónapos...

Hogy öltöztessem a 2 hónapos babámat otthon?

Figyelt kérdés
A kérdést az ihlette, hogy már lassan a 62-es méretet is kinövi, és 68-asból nagyon sok hosszú ujjú body illetve nadrág vagy harisnya van, de felső vagy egyberészes ruha csak 1-2. Mert ugye eddig úgy öltöztettem, hogy body és arra vagy valami rugdalózó/kezeslábas, vagy valami felső és nadrág/harisnya, de a lényeg, hogy felül mindig 2 réteg van. A lakásban napközben átlag 21 fok van, mi felnőttek egy hosszú ujjú felsőben vagyunk plusz nadrágban. Szóval meddig kell rájuk ez a plusz egy réteg?

jan. 29. 13:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ja, bocs, ez eszembe se jutott. Az enyém már a kezdetektől elég sokat ficergett, de nyári, szóval 33fokba hoztam haza. Mire már még többet mozgott, már rég stabil 25fok volt, ennél lejjebb már nem akarom vetkőztetni azért, pedig néha húzná le magáról. Szeret pucérkodni. Bár, közben meg elég fázós miattam. Otthon nem, de kint szerintem gyakran túlöltöztetem, meg éjjelre is. ☹️ Mostmár elrontottam, mert már el is várja.

jan. 31. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!