Ki hogy oldja meg az oviba járást két gyerekkel?
Van egy nagycsoportos kisfiam és egy 1 hónapos kisfiam.
Jövő héttől már én viszem-hozom az oviból a nagyot.
Lehet én vagyok ilyen rugalmatlan, de el sem tudom képzelni hogy fogom a két gyereket elkészíteni reggel..
A kicsi tuti pont akkor enne/aludna..
Vagy egy esti rutin egyedül a két gyerekkel. Pl fürdés, vacsora alatt a pici mit csinál? Olyankor már kézben van el és vagy eszik vagy altatni kell.
Sírni hagyni nem bírom :/
De a nagyfiamnak sem szeretnék csalódást okozni és mindig “lepattintani”.
Meg nyilván neki is időben aludni kell.. Eljátszana ő addig, na de azt nem lehet, ha annyival később fekszik le, akkor rettenetesen fáradt, nyugos lenne.
Ki hogy logisztikázik és oldja meg ezeket a helyzeteket?
Húha..
Nagyfiam majd szeptembertől lesz sulis.
Akkor lesz a pici 10 hónapos.
Nem remisztgetni akartalak, dackorszaknak akkor még nyoma sem lesz. :) Csak jóval hamarabb kell felkelni és elkeszulni, hogy be érjen 7:45re.
Mi esetünkben a kisebbik lányomnak sincs választása, legkésőbb 8 órakor már az oviban van.
16# Egyetértek minden szavaddal. Én se szültem volna ilyenbe,de mindig felnézek én is az ilyen nőkre, hát le a kalappal. Bár valamiért csak aggódnak,mint most a kérdező is. Én családba akartam gyereket.
24# Te se értetted a 16-ost. A te helyzetednél is az esti rutinra már ott van apuka,amit be is tud vállalni,ott erre célzott az egyik válaszoló,hogy itt egész nap,de mint kiderült hetekre sincs apa a képbe. 12 órás műszakban se hajnali 5-től vagy éjfélig,nekem is ilyenek a műszakjaim.
Igazából ne aggódj kérdező,az ember mindenbe belejön,ha kénytelen. Kialakul az szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!