Kérlek adjatok tanacsot azzal kapcsolatban, hogy milyen játékos vagy akármilyen módon lehetne megszerettetni a gyerekkel a hajmosast? :)
Figyelt kérdés
Van egy 20 hónapos kislányom, nemrég még sima ügy volt a hajmosas, ült a kádban, mondtam neki nézzen fel, szépen meg tudtam neki mosni mert így ugye hátradöntötte a fejét. Egy kis ideje azonban nem akarja ezt, mindenhova forgatja a fejét csak hatra nem, így folyik bele minden és már kisebb közelharc az egész, egyedül meg se tudom mosni neki, áll fel a kádban, ki akar mászni, üvölt mintha ölném. Már vettem ilyen koronaszerű cuccot is a fejére hogy ne folyjon a szemébe semmi, de leveszi magáról :/ bármilyen ötletnek örülök :)2023. aug. 31. 18:53
1/8 anonim válasza:
Nálunk kb ugyanekkora korban a locsolókannával locsolás vált be a fejére, "kis paradicsom" volt a kisfiam, akinek sok víz kell a fejére, hogy nagyra nőjön. Nagyon élvezte :)
2/8 anonim válasza:
Kéztörlőt tekerj fel hurkára, és add a kezébe, hogy szorítsa jól a szemére, és akkor nem megy bele a víz.
Így feladatot is kap (szemben a "koronával"), ha erre koncentrál, nem akar elszaladni, és a szembe menő víz se olyan szörnyű.
3/8 anonim válasza:
ez volt nekunk is röviden. Elötte imadta kb 21 honapos koraban hiszti most megint megy :-D 22,5 honapos. Oszinte nem valtoztattam semmit hanem kesz vege hajmosas nincs hiszti. Ha beultem melle a kadba akkor aranylag ok volt
4/8 anonim válasza:
Elvittem úszni és pár alkalom után már nem félt a víztől, úszni viszont nem tanult meg.
5/8 anonim válasza:
Nálunk az vált be, hogy lefeküdt a kádban. A tarkójánál tartottam a fejét és egy pohárral locsoltam. Addig ő egy kis játékkal a kezében elvolt. Kicsit nyakatekert pózban voltam, de úgy hagyta. Amig samponoztam felült, vizezéshez, öblítéshez lefeküdt. Pár hét után ahogy jött, úgy ment is ez az "utálok hajatmosni" dolog.
6/8 babyboom567 válasza:
Lassan 7 éves lesz,3 emberes mutatvány a hajmosás.Már minden praktikát kipróbáltunk,semmi sem vált még be.Néha szoktam azon gondolkodni, hogy egyszer tuti kihívják ránk a rendőrséget, úgy üvölt.
7/8 anonim válasza:
6#
Valószínűleg szenzorosság miatt.
Kérdező
Lehet kapni klassz kis zuhany sapikat, keress rá. Nem megy se a fülébe se a szemébe.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a sok hasznos tanácsot, kipróbáljuk mindet, remelem sikerrel járunk valamelyikkel :)
2023. szept. 1. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!