Anyukák van még vki akinek a babája nem szeret nagy kocsiba utazni? Fiam 4 honapos de sír ha megyunk vhova es akármilyen álmos úgy se alszik be. Mit csináljak megszeresse mert eleg sokat vagyunk úton?
Vagy megszereti, ha kitartó vagy, és próbálkozol.
Vagy majd csak akkor lesz jobb, ha már tud ülni és végre mást is lát a világból, mint az eget és faágakat.
Vagy nem szereti meg, és így bizony nehezebb lesz a helyzet, és alig fogod várni hogy végre önállóan járjon.
Nekem az utóbbi jutott a lányommal. Utálta a babakocsit, mindig sírt benne. Egy fokkal jobb lett, amikor már tudott ülni, de akkor sem aludt el soha babakocsiban, inkább csak szenvedett benne. Úgyhogy mi alig pár hónapig tudtuk használni a babakocsit. Utána hordoztam, illetve amikor már önállóan járt, akkor sétáltunk mindenfelé lassan. Ha vásároltam, ügyintéztünk, csak akkor babakocsiztunk. Hát nem volt könnyű időszak.
Kitartást!
Bocsi, akkor én néztem be. :)
De itt is áll az a dolog, hogy jobb lesz, ha ül és szembe a forgalommal nézelődhet. Talán az majd segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!