8 hetes a fiam. Születésétől kezdve utálja a babakocsit. Sehova nem lehet vele elmenni. Mi csináljak hogy megszeresse? Van valami ötletetek?
Nekem a lányom volt ilyen, semmi sem segített. Néha már elfáradt a sírásban, akkor elaludt. Szerintem nem érzik magukat biztonságban a babakocsiban. Esetleg próbáld ki a hordozókendőt.
Lányom egyébként nagyon sokáig sírt a babakocsiban, mikor nem aludt, szinte mindig. Mikor már tudott ülni, kb. 7 hónapos korától kezdte élvezni a babakocsizást:(
Az én fiam is utálta sokáig.
Nálunk 3 dolog vált be:
1. megálltunk egy fa alatt, ha fújt a szellő és a mozgó falevelek érdekelték
2. ráztam oldalirányba a babakocsit, vagy olyan helyen toltam, ahol egyenletlen az út, és a rázkódást szerette
3. mivel ő mindig is utált hanyatt feküdni, hasra fordítottam a mózesben, és úgy rendszerint bealudt.
Én is a hordozó kendőt javasoltam volna, de írtad, hogy sajnos rossz a derekad. Az én második kisfiam is utálta a babakocsit, ő sajnos csak akkor fogadta el, mikor már a sport ülőke részében tudott ülni, tehát kb 7 hónapos korától. Esetleg próbáld meg a mózes részében hasra fektetni, talán azt jobban elfogadja. Vagy akkor tedd bele, mikor már elaludt a karodban.
Ha semmi nem válik be,akkor talán a hordozó kendő mellé vegyél föl egy derék merevítőt/védőt, talán használ.
egyszer valaki írta, hogy náluk ugyanez volt a szitu, és kiderült a hátrafelét nem szerette a gyerek (persze tudom a mózest nem lehet máshogy tolni, de talán egy próbát megér?
Illetve nálunk addig volt sírás a babakocsiban, ameddig rá nem jöttem, hogy kaja után közvetlen még nem volt jó neki, meg kellett várni a pelustermést, utána vígan elvolt (szerintem hanyattfekve nem ment a kakilás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!