Normális az ha egy baba egyáltalán nem szeret ölben lenni? A babám születésétől fogva ilyen. Állandóan mozgásban van. Most 7 hónapos.
nyugi,teljesen rendben van :) ekem is nagy fájdalom volt h a fiam nem nagyon akarta h ölelgessem,de aztán rájöttem h ez kifejezetten jó: mert önálló,karakán,érdeklődő,barátkozó. cseppet sem félős,nyafogós,nem egy anyá,mmasszony katonája. amúgy 2-3 évesen elkezdődik a bújca korszak,de úgy h megmarad a karakánság is,de többször megy majd h megöleljen és elmondja h mennyire szeret :) az ilyen típusú gyerekeknek kell az h szabadon lehessenek. persze azért én is ugyanúgy mentem és öleltem pusziltam,de ha eltolt,nem eröltettem. viszont így tudta h szeretem,de engedem is. ja és hiperaktív nem lett,inkább érdeklődő,intelligens kis vezéregyéniség nagy szívvel :) most lesz 5 éves ő az ovicsoport lelke,és naponta elmondja h m,ilyen szép vagyok és mennyire szeret :))
ja és ő is 5 hósan felállt,10 hósan szaladt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!