Egyedül két gyerekkel?
Kisfiam két hetes. Nagyfiam ovis.
Januártól a férjem dolgozik, ő sokszor nincs is itthon (máshol alszik), így mindent nekem kell majd rendezni.
Kisfiam folyton cicin van.
Jelenleg a naggyal semmit nem tudok foglalkozni.
El sem tudom képzelni hogy fogok megoldani mindent (nagy rendezése, oviba indulás, esti rutin stb).
Kicsit elfog a pánik is, ha belegondolok :(
Aki hasonló helyzetben van, írna nekem?
Most le leszek pontozva, de sajnos a kicsi nekem emiatt lett tapszeres. A nagyot szoptattam 1,5 eves koraig, de raertem erre ugymond. O vegig olyan volt, hogy kb 20 percenkent kert cicit, de meg 1,5 evesen is, ejszaka is orankent kelt. Faraszto volt, de nem volt “mas dolgom”, megoldottam.
A masodik gyereknel egyszeruen nem ment. De amint tapszeres lett, sokkal konnyebb lett az eletunk, tobbet tudok foglalkozni erdemben mindket gyerekkel es nem ment ra az idegrendszerem se.
Hat, nekem 1,5 evig igy volt az elsovel :D
Allandoan cicin logott, nem, nem lett jobb.
A kicsivel 3 honapig birtam ezt, aztan feladtam.
“Megfosztottam az anyatejtol”, de cserebe kapott egy anyat, akinek nem lett idegosszeroppanasa :)
Mindenki csinalja ugy, ahogy neki es a csaladjanak a legjobb. De nagyon fontos az anya mentalis egszsege, neha felulirja a szent anyatej fontossagat is.
Akik elhagyták az anyatejet (nekem kevés van csak, így tapszerrel potolom), nem kereste a baba a mellet?
Nálunk nem tudom mi lesz, ha nem lesz már tejem :(
Úgy keresi a cicit a kisfiam mindig..
12-es, 15-ös, köszönöm, hogy ezt leírtátok!
Nálam ez a dilemma, hogy utána hogy lesz, ha szegény keresi a cicit, de nem tudk adni neki, mert nincs tej..
12 én szoptattam a kicsit,a nagy oviban volt,nem értem miért kellett volna ez miatt raternem a tapszerre .
Cicizes közben a naggyal mindig olyan jókat tarsasoztunk(5 éves volt ahogy született a kicsi)beszélgettünk,meg szineztem stb vele.
Jaj és a kicsi nekem is ujszulottkent nonstop cicin volt
5ös miért a nagy szívjon? Nem ő akart testvért gondolom. a szülők kötelessége ugyan annyit foglalkozni vele mint eddig.
Kérdező magadra közöd a kicsit, mellre rakod a kendőben közben takarítasz, meg játszol a nagyobbal. Ha nem, ne csodálkozz ha utálni fog téged és az öccsét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!