Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyedül két gyerekkel?

Egyedül két gyerekkel?

Figyelt kérdés

Kisfiam két hetes. Nagyfiam ovis.

Januártól a férjem dolgozik, ő sokszor nincs is itthon (máshol alszik), így mindent nekem kell majd rendezni.

Kisfiam folyton cicin van.

Jelenleg a naggyal semmit nem tudok foglalkozni.

El sem tudom képzelni hogy fogok megoldani mindent (nagy rendezése, oviba indulás, esti rutin stb).

Kicsit elfog a pánik is, ha belegondolok :(

Aki hasonló helyzetben van, írna nekem?

2023. dec. 10. 09:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
85%
Reggel tud segíteni apuka is a noszogatásban, neked meg egy darabig nem marad más, mint hogy az egyik kezedben a cicin a kicsi, másik kézzel meg intézed a nagyot. Ez ilyen, majd kialakul. Így is kellemes helyzet, hogy a nagyobb már intézménybe jár, nem kell mindig mindkettővel foglalkozni.
2023. dec. 10. 10:24
 12/27 anonim ***** válasza:
69%

Most le leszek pontozva, de sajnos a kicsi nekem emiatt lett tapszeres. A nagyot szoptattam 1,5 eves koraig, de raertem erre ugymond. O vegig olyan volt, hogy kb 20 percenkent kert cicit, de meg 1,5 evesen is, ejszaka is orankent kelt. Faraszto volt, de nem volt “mas dolgom”, megoldottam.

A masodik gyereknel egyszeruen nem ment. De amint tapszeres lett, sokkal konnyebb lett az eletunk, tobbet tudok foglalkozni erdemben mindket gyerekkel es nem ment ra az idegrendszerem se.

2023. dec. 10. 10:27
 13/27 anonim ***** válasza:
72%
12, a nagy neki 8 órát oviban van, csak a reggeli készülődést és az elhozatalt kell megoldania két gyerekkel. Ezért megfosztani a kicsit az anyatejtől elég durva. Kéthetes a kicsi, nem lesz mindig így.
2023. dec. 10. 10:29
 14/27 anonim ***** válasza:
72%
12# Az a szerencse, hogy a női test csodásan működik. Ha valakinek rámegy erre az idegrendszerre, rá fog menni a szoptatás is, ami jelen esetben szerintem nem feltétlenül baj, DE! Azt tudatosítani kell, hogy jobb esetben ez egy átmeneti állapot, ha ügyes a baba és van elég tej (nekem nem volt), akkor a szoptatás néhány hét múlva már pár perc alatt meglesz és könnyebb/gyorsabb lesz a szoptatás is.
2023. dec. 10. 10:32
 15/27 anonim ***** válasza:
76%

Hat, nekem 1,5 evig igy volt az elsovel :D

Allandoan cicin logott, nem, nem lett jobb.

A kicsivel 3 honapig birtam ezt, aztan feladtam.

“Megfosztottam az anyatejtol”, de cserebe kapott egy anyat, akinek nem lett idegosszeroppanasa :)

Mindenki csinalja ugy, ahogy neki es a csaladjanak a legjobb. De nagyon fontos az anya mentalis egszsege, neha felulirja a szent anyatej fontossagat is.

2023. dec. 10. 10:40
 16/27 A kérdező kommentje:

Akik elhagyták az anyatejet (nekem kevés van csak, így tapszerrel potolom), nem kereste a baba a mellet?

Nálunk nem tudom mi lesz, ha nem lesz már tejem :(

Úgy keresi a cicit a kisfiam mindig..

2023. dec. 10. 10:49
 17/27 A kérdező kommentje:

12-es, 15-ös, köszönöm, hogy ezt leírtátok!

Nálam ez a dilemma, hogy utána hogy lesz, ha szegény keresi a cicit, de nem tudk adni neki, mert nincs tej..

2023. dec. 10. 10:51
 18/27 anonim ***** válasza:
78%
Előbb-utóbb összeköti a tejet a cumisüveggel, így nem fogja keresni a cicit.
2023. dec. 10. 10:53
 19/27 anonim ***** válasza:
68%

12 én szoptattam a kicsit,a nagy oviban volt,nem értem miért kellett volna ez miatt raternem a tapszerre .

Cicizes közben a naggyal mindig olyan jókat tarsasoztunk(5 éves volt ahogy született a kicsi)beszélgettünk,meg szineztem stb vele.

Jaj és a kicsi nekem is ujszulottkent nonstop cicin volt

2023. dec. 10. 11:08
 20/27 anonim ***** válasza:
67%

5ös miért a nagy szívjon? Nem ő akart testvért gondolom. a szülők kötelessége ugyan annyit foglalkozni vele mint eddig.

Kérdező magadra közöd a kicsit, mellre rakod a kendőben közben takarítasz, meg játszol a nagyobbal. Ha nem, ne csodálkozz ha utálni fog téged és az öccsét is.

2023. dec. 10. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!