Megijedek, ha a gyerekkel egyedül maradok?
Az elsőnél volt ilyen kb 2 honapig.
Most kettő van és nem azért varom, hogy hazajöjjön, mert félek, hanem azért, hogy szusszanjak végre. 😂
Fú nekem is, de ezt szégyelltem bevallani..
tök bűntudatom volt hogy számoltam mikor jön a férjem, vagy melyik mama mikor jön hozzánk.
Elmúlik ne aggódj, én szimplán buta leszek, de unatkoztam az volt a bajom.
Eléggé lezsibbasztott minden nap ugyanaz, játszószőnyegen ülni,babajátékok hadával és alvással szenvedni, és mit fogunk még csinálni ha pl 9 óra van délután 4-ig..
Ezt gondolom kevés szülő vallja be, de szerintem biztos gyakori, de ahogy több dolgot lehet velük csinálni már nem lesz ilyen problémád.
Esetleg úgy lehetett volna, hogy amikor férjed még szabin van veletek, akkor napközben néhányszor hosszabb-rövidebb időre elmegy. Akkor megszoktad volna, hogy kicsit egyedül vagy a babával. Így könnyebb lenne most 9-10 órán át egymagadban.
Esetleg anyukád vagy más rokon tud pár napot veled lenni? Ha igen, ő is segíthet így a beszoktatásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!