Egyedül egy 1 évvel gyerekkel?
Maradt valaki egyedül egy 1 évessel? Apuka azt mondta, jövő hónapban menjünk el, mert ő nem boldog.
Ki hogy bírta egyedül? Szüleimre sajnos nem számíthatok.
2 évessel maradtam anno egyedül. Ő ment bölcsibe, én meg vissza dolgozni. Egy darabig a szüleimnél laktunk,fél évet,addig tettem félre, utána albérlet. Azóta is. Nem volt egyszerű,de megoldottam!
Neked nehezebb hogy nincs szülői segítség!
Esetleg barátnők,nagyszülő, valaki akihez ideiglenesen mehetnél? A pici mehet bölcsibe,te meg dolgozni,más megoldás nincs!
Kitartást!
Én megpróbálnám vele megbeszélni, hogy maradhassak a picivel, ne a tél közepén rakjon ki az utcára. Valami/valaki nagyon sürgetheti, de csak nem ereszt szélnek, pláne ha nincs olyan, aki befogadna.
Az előzmények szerintem lényegtelenek, de az biztos, hogy aki így, hipp hopp szabadulni akar a családjától, azzal nagy gond van.
Tegyél félre albérleti szobára, amíg nincs több pénzed és egyezz meg vele, hogy adjon időt, míg lesz anyagi háttér. Kérdés persze, hogy amiben éltek, az kié..
az biztos, hogy minél hamarabb meg kell állapodni a gyermektartásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!