Egyedül egy 1 évvel gyerekkel?
Maradt valaki egyedül egy 1 évessel? Apuka azt mondta, jövő hónapban menjünk el, mert ő nem boldog.
Ki hogy bírta egyedül? Szüleimre sajnos nem számíthatok.
Ennyire nem jó semmire egyik diploma se?
Mit tanultál? Miben van tapasztalatod?
Most mit dolgozol? Nem lesz belőle referenciád új munkára? Nem tudsz kapcsolatot építeni, menet közben új meló után nézni? Értesz ezen kívül valamihez? (Én pl. hobbi szinten magamnak csináltam a körmöm, de már csináltam egy okj-t, van pár fix vendégem, és mesefigurákat festek gyerekszobákba.)
Neked most öcskös jó gyed-et kéne kapnod, és mellette fizetést a munkádért, plusz a csp, gyerektartás, és az adókedvezmény. Nem lehetne probléma kivenni egy kis szobát vagy albérletet.
Valami itt piszkosul fèlresiklott az életedben.
Kerdezo nekem is van gyermekem, de egyedul is a sajat labamon tudnek allni mert en nem a parom nyakara es penzere szultem.
Mar megint csak a kifogasokat keresed, ha tobb diplomas vagy akkor tudnal normalis munkat vallalni/talalni, egy bolti eladonak nem nehez elhelyezkedni ha mas nincs a gyermekedert mindent el kellene vallalnod. Nem rosszindulatbol mondta senki neked de igazuk van! Keress ugyvedet,munkat es legalabb egy garzont. Ne azt vard hogy sajnaljunk mert azzal nem jutsz elorebb. Es az hogy irogatsz privat uzeneteket arra utal hogy ott is a magad igazat akarod. Mi leirtuk mik az opcioid erre te vagy felhaborodva. Igen rossz korulmenyek kozott maradtal a kisgyermekeddel de tenyleg akkor kell gyerneket vallalni amikor az anyja is fel tudja nevelni ha minden kotel szakad. Nem kell minsent veresen komolyan venni csak fogadd el a tenyeket mast nem tudsz megoldod, mar anya vagy es biztos a gyermeked az elso, rohadt nehez lesz de menni fog mert muszaly.
Sajnos az egyetlen hibam hogy teljesen at tudom erezni es megerteni min mesz at. De mindig van kiut. Valoban rosszul valasztottal a pasit illetoen de ha mar igy alakult hagyd a fenebe o nem apanak valo es allj talpra. Keresel valami munkat amibol legalabb a megelhetesetek meg van aztan valami garzon vagy alberlet, a jogaidert allj ki ami a gyerektartast jelenti mert az is plusz penz. Valahogy el leszel.
Szuleid miert olyanok veled? Ha szabad kerdezni.. csak nem a pasi miatt?
Esetleg mas rokon vagy barat nem fogadna be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!