Egyedül egy 1 évvel gyerekkel?
Maradt valaki egyedül egy 1 évessel? Apuka azt mondta, jövő hónapban menjünk el, mert ő nem boldog.
Ki hogy bírta egyedül? Szüleimre sajnos nem számíthatok.
A szüleim sajnos ilyenek. Ők soha nem akarták, hogy tanuljak. Ez van. Ezen valamennyire tullendultem, mert nem tudok mást csinálni. Ilyen alapon soha sem vállalom a babát mert nincs szülői hatterem? Én most igyekszem tartalakolni. Nem vagyok egy olyan típus, aki cica baba
. Jó nekem az igényes turkálós ruha is. Most töltötte be a kicsi az egy évet és a szüleim fel sem köszöntötték. Nem a párom miatt ilyenek, hanem alapból.
Igazabol te vagy a tudatlan dragam, mibol szurted le hogy nem tudom mi az ? Na ez az! Sehonnan csak hebegsz habogsz mint a kiskacsa.
Attol mert valakinek hataeozatlan ideju a szerzodese az nem azt jelenti hogy orokke abban a munkaban kell punnyadnia te eszes, hanem nem kell azon fosnia hogy 2 het mulva lejar jaj hova mehetnek. De ha neked az jobb akkor oke aldasom rad :D
47: Ja, teljesen más a színvonal.
Nekem 29 évesen saját lakásom volt, onnan tettem ki a férjem mikor váltunk.
A kérdező meg "több" diplomával annyit tud felmutatni, hogy utcára teszi a gyerekével a pasija, és ha ku.rva nagy mákja van, akkor nem veszi el tőle a gyámügy, hogy nevelőszülők gondoskodjanak róla, amíg az anyja összekaparja magát egy hajléktalan szállón.
Esetleg lengesse a boltban a diplomáját, hátha ingyen kapja a kenyeret.
De mondjuk egy GYED-re már nem jogosult.
Na jó, hagyjuk.
Ahogy elnézem, ő itt a legokosabb, hát oldja meg egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!