Egyedül vagyok két gyerekkel és már én ez nem bírom. Én nekem ebből már elegem van. Mit csinaljak?
5 éve költöztünk ide. És fél éve váltunk el.
Bocsánat ha értelmetlenül írtam
Össze kell szedned magad , nem tudsz mit csinálni , a gyerekeknek csak te vagy. Írom ezt úgy, hogy én is egyedül nevelem a fiam külföldön.
Viszont az fura , hogy öt éve ott vagytok és nem tudtál barátokat szerezni. Hát akkor hajrá , menjél baba csoportokba és szerezz most.
Ilyen a szerencsétlenek sora. Anyukám is egyedül volt velem és a bátyámmal 20 hónap különbséggel, apám alkoholista volt+megcsalta anyámat, én nem is ismerem az apám, meg pár hónapos voltam, mikor végleg elköltözött.
Velem ugyanez történt, csak három gyerekkel, 3-3év különbségekkel. így mikor a nagyobbik fiam első osztályba ment, egyrészt a sok kiadás a cuccokra, másrészt sokat kellett vele tanulni. A kisebbik fiam akkor ment oviba és folyton beteg volt, ami miatt sokba került a gyógyszer és sokat sírt. A kislányom pedig 1 hónapos volt és ház mondanom sem kell az újszülöttel mennyi gond van.
Szóval muszáj vhogyan megoldanod, nem hagyhatod cserben őket, ahogy az apjuk, ők csak gyerekek, nem tehetnek róla, hogy a párod egy p ö cs. Ha kell, akkor hívj bébiszittert legalább pár óra erejéig, amíg vigyáz rájuk, hogy tudj pihenni. Én abban az időben kb 4x fél órákat aludtam egy nap, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!