Érettségi levelező tagozaton, Budapesten? Melyik suliban? És a gyerekkel mit csináljak?
Én is gyerek és munka mellett érettségiztem le.Ahová én jártam az fizetős volt( én nem tudok ingyenes iskolákat) Bejárni nem kellett csakis a vizsgákra.Mivel gyorsított volt,így fél év alatt tettem le 1 évet.Nem volt olcsó de gyorsan elvégeztem.
ez egyébként ez a suli
www.dgyg.hu
Nem tudom milyen könyveid hiányoznak de ha megírod megnézem nekem meg vannak e és szívesen elpostázom, én már leérettségiztem, remélhetőleg többet már ezek nem kellenek! :) Több könyvtári volt nekem is de ami meg van arra sincs szükségem. Esetleg kidolgozott tételeimet be tudom scan-elni és elküldözgetni.
Én is gyerek mellett érettségiztem, még hozzá nappali tagozaton. Nekem volt egy nagyon jó barátnő és 2 évig az összes tananyagot elküldte emailban! Hálás lehetek neki, nagyban hozzá járult a jegyeimhez.
Szia! Én irtam h irok majd:) Szóval én 2004ben érettségiztem. Ha bármi segitségre van szükséged:könyv vagy bármi akkor ird meg! Szerintem ha gondolod és esetleg közel laksz hozzánk akkor akár vállalom is hogy vigyázok a gyerekedre! :) Én 26 vagyok,a lányom nagyon társasági lény és 16hós(hamarosan 17. Nem tudom melyik részen laksz Pesten,de általában ahol lehet nappalin tanulni ott van esti képzés is. Pl [link]
De sok helyen van kedvezményre lehetőség:)
Ejha,lányok!!!Tankönyvet postáztok????Meg a Kisbohócomra vigyáztok???????Talpig meg vagyok hatva,komolyan mondom!!!!
Arra számítottam,hogy ajánlotok 1-2 ingyenes/nagyon,nagyon olcsó sulit,leírjátok a tapasztalataitokat,meg a szokásos "sablónreakciót" vártam...Ehelyett Ti konkrétan VALÓDI SEGÍTSÉGET ajánlottatok fel!!!!Tudtam,hogy viszonylag nagy összefogás van a kérdező-válaszoló anyukák között,de erre nem számítottam!!!!
Na,akkor menjünk (viszonylag) sorban!
1.Budakalász nekem eléggé messze van (azt hiszem),én Erzsébeten a XX.kerületben lakom.Este sem tud senki vigyázni a Kicsire,és ugyebár itthon kéne legyek,mert fürdés,vacsi,alvás,előtte még egy kis "beszélgetés".Apukámmal lakunk,ő segít,amiben tud,de az igazat megvallva a fizikai segítség,amit nyújtani tud,az nem sok.Inkább anyagilag segít,hogy hó végén is jusson pelenkára.De este,amikor hazajön,nagyon fáradt,nem bízhatom rá a kölyköt...Meg hát az már későn is lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!