Érettségi levelező tagozaton, Budapesten? Melyik suliban? És a gyerekkel mit csináljak?
3. 13:56-os válaszoló!Hogy-hogy nappali tagozaton érettségiztél baba mellett?Akkor jól sejtem,hogy 20 éves kor alatt voltál?Én olyan szívesen mennék nappali tagozatra magántanulónak,jaj,de jó is lenne!De nemsokára 24 leszek,szóval ez kizárt! :-)
Ketten is írtátok,hogy szívesen nekem adjátok a tankönyveiteket!A történelem,a matek és az irodalom cuccom megvan mind a 4 évfolyamra.Hát,úgy látom,hogy nagyjából ennyi.Ó,meg itt van egy 11-edikes nyelvtan könyv.Azt hiszem,azért hittem azt,hogy sokkal több könyvem van,mert most látom,hogy például a 3-ikos törikönyvből 2 is van,csakúgy,mint a 3-ikos és 4-ikes irodalomból.Meg van 1-2 db angol könyv és munkafüzet,ami ugye vagy megfelel vagy nem.Valószínüleg nem,mert elég régiek (és az is lehet,hogy általános iskolások).
Én vagyok a nappali érettségiző!
Éppen nem voltam 20 alatt, mert felnőtt képzés volt és csak 3 éves. 21 évesen estem teherbe ekkor volt még fél évem a 2. évemből, 22 voltam mikor befejeztem, és most vagyok 23. Egy évet tanultam úgy hogy igazoltan voltam távol, alig jártam be kb egész évben 2 hónapot HA! benn voltam. Ez az igazgatón múlott, ha ő nem egyezik bele akkor nekem is más megoldást kellett volna keresnem az elvégzéshez. Rendesek voltak hogy ezt így megengedték és ennek a tetejében még a barátnőm is segített ahogy írtam...
Azt nem tudom hogy az intenzív oktatásnál (2-3 éves osztályoknál) mennyi a kor határ, ezt meg kellene érdeklődni...
A könyveket megnézem mik maradtak nálam délután valamikor megírom.
Szia! Én irtam neked a Petriket. Mi a helyzet? ELkezdted a sulit? Mi azóta közelebb költöztünk hozzád.(Kispestre...:D)
S van egy suli itt kispesten: ganziskola.hu Nézd meg!:)
Lehet van estis érettségi itt is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!