Babakocsis anyukák! Séta közben ti hol mentek mosdóba, ha egyedül vagytok a gyerekkel? Tippeket várok!
Általában többet vagyunk kinn sétálni, mint amit én kibírnék mosdóba menés nélkül (a gyerek 4 óránként eszik).
A férjemmel szoktam menni legtöbbször, de amikor nincs erre lehetőség, nagyon kellemetlen. Minden étteremhez, fagyizóhoz eleve sok lépcső vezet fel itt a környéken, másrészt meg a babakocsit se bírom bevinni mindig a mosdóba (sok helyen picike a mosdó), nem merném másra bízni (pl. eladóra).
Ti hogyan oldjátok meg? Vagy egyszerűen nem mentek el mosdóba?
Én bárhova bemegyek,mert régen rengeteg húgyuti fertőzésem volt,és emiatt (illetve a nagyon alacsony vérnyomásom és vércukrom miatt) rengeteget iszok.
Babakocsit ha kellett kint hagytam,vagy be tuszkoltam az ajtón,a gyerekkel bementem a mosdóba,volt hogy a kezemben volt míg leszedtem magamról a nadrágot bugyit de mindig megoldottam valahogy.Soha sehol nem csináltak ebből gondot,persze mindenhol ittam vagy vettem is valamit.
Én a babával azt a pár órát kibírom pisilés nélkül.
De amikor terhes voltam, akkor a kórházban, ha arra jártam, a kultúrházban, ismerősöknél a boltokban, rokonoknál, főtérnél a mosdóban oldottam meg.
nagyobb boltokban, plázában, állami intézményekben szokott lenni mozgáskorlátozottaknak mosdó, oda befértek :)
Vagy ha kisi a helység, akkor a babakocsit betolod az utolsó ajtó elé és résnyire nyitva hagyod (ha több fülke van a helységben)
9:nekem mindegy vegulis.
Egyebkent bementem tegnap az egyetemre, ahol allomanyban vagyok, az akadalymentes.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!