Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babakocsis anyukák! Séta...

Babakocsis anyukák! Séta közben ti hol mentek mosdóba, ha egyedül vagytok a gyerekkel? Tippeket várok!

Figyelt kérdés

Általában többet vagyunk kinn sétálni, mint amit én kibírnék mosdóba menés nélkül (a gyerek 4 óránként eszik).

A férjemmel szoktam menni legtöbbször, de amikor nincs erre lehetőség, nagyon kellemetlen. Minden étteremhez, fagyizóhoz eleve sok lépcső vezet fel itt a környéken, másrészt meg a babakocsit se bírom bevinni mindig a mosdóba (sok helyen picike a mosdó), nem merném másra bízni (pl. eladóra).

Ti hogyan oldjátok meg? Vagy egyszerűen nem mentek el mosdóba?

2016. ápr. 28. 17:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

kisvárosban lakunk, így könnyű volt megoldani. műv.ház, földhivatal. polgármesteri hivatal mosdói. ahol van, ott mozgáskorlátozott mosdó egyértelműen.

de megesett, hogy a védőnők vagy kórház felé sétálva oda ugrottam be.

2016. ápr. 29. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!