Kisbabád 3. Hónapjára tényleg kicsit egyszerűbb lett a dolog? Tudom, mindig nehéz, 17 évesen is. De könnyebb mint az első hetek? Nem sír annyit?
3 hónaposan átmenetileg jobb lett, aztán 4 hónaposan megint rossz lett (újra elkezdett rosszul aludni, 1 éves koráig hónapról hónapra szarabbak lettek az éjszakáink).
Nekem 1 éves korára lett érezhetően jobb. Most a második babával vagyok gyermekágyas, ennél a hasfájós 4. trineszteres időszaknál még a dackorszak is jobb....
Nekünk jobb lett,már nem csak kézben volt el,viszont az alvása elromlott
10 hónapos koráig nagyon rosszul aludt.
Sokkal-sokkal konnyebb lett nekem miutan betolotte a 3 honapot.
Persze most mas nehezsegek vannak, illetve meg mindig csak 8 honapos, tehat nem tudok nyilatkozni a kesobbiekrol, de az elso 3 honap nekem brutalis volt.
0-24 szoptatas, alig alvas, hasfajas, 0 pihenes szamomra, mert a kisfiam nappal csak rajtam aludt, tehat meg az se volt, hogy ha mar ejszaka kb nincs alvas, akkor nappal legalabb behozom.
Nem.
Viszont 3 honapos koratol alszik ejszaka, csak akkor kel par napig, ha fogzik.
Nappal ugyan csak 10-20 percet alszik max egyszerre, illetve sokszor mellette kell ulnom a jatszoszonyegen szinte egesz nap, vagy hordozoban van sokszor a hatamon, kulonben sir, de nem erdekes ez a resze mar.
Szamomra az ejszakai alvasnal nagyobb kincs nincs es amiota van ra lehetosegem, azota jol erzem magam :D
Ha meg alig jutok el fozni, takaritani, ez van. Megvar, az tuti 🤣
Nálunk nehezebb lett. Akkortájt javult a hasfájás, de jött a 4 hónapos alvásregresszió és a fogcsírák. Most 14 hónapos, most kezd újra picit jobban aludni.
Főzés, takarítás nálunk csak álom volt sokszor :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!