Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális hogy hányt?

Normális hogy hányt?

Figyelt kérdés
1 éves kislányom tegnap reggel kapta az oltást. Ma reggel 40mili tejet ivott 6kor és azt ki is hányta 2x. Azután evett 2 karika banánt 2 falat sonkát, 0 víz, eldobja. :( Normális hogy hányt az oltás után? Nem tudok neki mit adni, nem akar inni, félek kine száradjon.
febr. 7. 08:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%

Hanyas utan 2 oraig NEM adunk semmit ! Ez annyira alap ( lenne ) !

Inkabb virus lesz. Kiszaradni nem fog mert kihanyta a banant, ahhoz azert tobb kell.

febr. 7. 08:43
 2/16 A kérdező kommentje:
Hát bocsi szuperanyuka nem tudtam. Mindenki hibázik, de te vagy az egyetlen aki nem ..ugye.
febr. 7. 09:03
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem hanyta ki a banánt, az elött hányt 2x h szilárdat adtam.
febr. 7. 09:04
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet benyalt valami vírust, nem az oltás okozta. Megesik, ne aggódj. Majd iszik később.
febr. 7. 09:13
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, kirobbanó formában van egyébként, utána olvastam és oltás után lehet hányás, hasmenés, láz.
febr. 7. 09:29
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha utána olvastál akkor biztos az miatt volt, hiszen azt olvastad.

Mondjuk én soha egy gyereknél sem tapasztaltam oltás után hányást, meg hasmenést

Hoemelkedest igen.

febr. 7. 10:27
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen, most így a kérdésem kiírása után olvasgattam, felhívtam az orvost, azt mondta igen, lehetséges. Sosem hányt, sosem tapasztaltunk mi sem mást oltás után mint hőemelkedést, vagy lázt 38.5, étvágytalanságot, fáradtságot, na most láza 0, nem fáradt, étvágy meg passz hogy alakul azóta nem hányt a reggeli tejet hányta mi 6kor 2x ennyi.
febr. 7. 10:45
 8/16 anonim ***** válasza:
Milyen oltást kapott?
febr. 7. 10:48
 9/16 A kérdező kommentje:
Amit 1 évesen adnak baj tudja mi pontosan.
febr. 7. 13:49
 10/16 anonim ***** válasza:

A Kötelező MMR oltás?

Azután az oltás után nem jönnek tünetek azonnal

Két hét is mire jelentkeznek a tünetek.

febr. 7. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!