A feleségem tegnap szült délután, azóta hányingere van és többször hányt, ez normális?
Figyelt kérdés
Természetes úton hozta világra a kislányunkat, fájdalomcsillapítót nem kapott, csak helyi érzéstelenítést, utána egy kis infúzió és cukros folyadékot.
Az ápolók azt mondják ez normális, előfordul, de egy este ötször hányni, úgy hogy alig evett.. Nálam necces. Az biztos hogy a kilenc hónap alatt is végig hányingere volt, de hányásig kb 5-8 alkalommal jutott el összesen.
tegnap 05:34
1/7 anonim válasza:
Kérdés: "A feleségem tegnap szült délután, azóta hányingere van és többször hányt, ez normális?"
Válasz: "Az ápolók azt mondják ez normális, előfordul, ..."
2/7 anonim válasza:
Nem sok a sava? Attól is hányhat, főleg ha nem is eszik. Amúgy 0-24-ben felügyelet alatt van. Orvosi vizit minden nap van, a nővérek ott vannak, szólhat ha panasza van. De ha ők azt mondják normális, akkor ez így is van.
3/7 anonim válasza:
Mivel a szülés egy hatalmas trauma a testnek és közben/utána olyan hormonlöketet kap, mint elötte soha: sokminden normális. Ott vannak a szülésznők, az orvosok. Hányás, remegés, szédülés (akár ájulás), vizesedés (én ez a "csoport" voltam, terhesen nem, szülés másnapjára feldagadt a bokám és a lábfejem, a papucsom nem jött fel. Pár nap alatt lement)...
4/7 anonim válasza:
Én császármetszés után hánytam, bár altatasban volt az egész. Nekem adtak infuzioba hanyas csökkentőt és vizet, hogy ne száradjak ki. Neki is ezt kene nem? De szóljon, hogy hányingere van stb…
5/7 anonim válasza:
Szóljon a szülésznőknek, hogy folyamatosan hány. Így nem tudja ellátni a kisbabáját! Kapni fog infúziót és minden rendben lesz.
Sajnos normálisnak mondható, én pl teljesen kikészültem szülés után, szédültem fekve is.
6/7 anonim válasza:
Biztos jobban tudják az itteni dilettáns nőcik, mint az ápolók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!