Lent nagy nyomást érzek, néha hányingerem van, leszakad a derekam, alig van étvágyam. Naponta többször nagy wc. -zem, de nem megy a hasam. Jelent valamit?
Figyelt kérdés
menszi szerű görcsök is vannak már egy hete, de enyhék,és rendszertelenek. Az NST nem mutat ki semmi extrát. pedig néha nagyon tudok fájni. És amikor görcsi jön, székelési ingerem is van, valamint éjjel alig alszom pár órát, nappal meg ugy érzem már alig állok a lábamon, állmos vagyok!(ja és a lábam is sürün fáj, meg görcsöl!) ez a 2. babám de az elsőnél semmi ilyen nem volt! dec 21 re vagyok kiirva. most vagyok 38 +4 hetes. ez jelent valamit?köszi a válaszokat előre is!!!2008. dec. 9. 12:46
1/2 anonim válasza:
próbálj meg meleg vízben lefürödni ha jósló fájás akkor elmúlik ha szülési fájások akkor erősödni fognak. az első bab mikor érkezett előbb vagy utóbb mármint a kiirt időponthoz viszonyítva?
2/2 A kérdező kommentje:
szia! az első teljesen a kiiirt idő pontba született a 40.- hétre!
2008. dec. 9. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!