1 hete múlt el, de még mindig érzékeny a mellbimbóm és szurkál a hasam, illetve hányinger jön rám, napjában többször! Ha terhesség lenne, már kimutatná a teszt?
De létezhet, hogy megjött a menzesz és most lenne valami?
Azért furcsa ez, mert ha elmúlt a menzeszem, a mellbimbóm sem volt érzékeny már!
Ez engem is érdekelne, mert hasonlo cipőben járok. Ami viszont furcsa volt, hogy egyáltalán nem fájt a mellem mensi előtt, sőt nem is görcsöltem... Több olyat olvastam, hogy van aki csak akkor vette észre a babát, ha meg mozdult, vagy ha el ment egy sima vizsgálatra, mert ugyan ugy menstruált.. Nem tudom ez hogyan magyarázhato, de pl hallottam olyat, hogy a baba a méh hátso falába ágyazodik és a méhnyálkahártya ugyan ugy le vált, illetve egyik oldalt meg tapadt a baba, másik oldalt pedig le vált.. Szoval énsem tudom igazábol, hogy mikor teszteljek, most még meg van de szédülök és reggeli émelygés is meg van
Napkozben pedig farkas éhség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!