Terhesség lenne, vagy mensi? 4 napja késik.2 negatív teszt. A hőm 37,4. mellbimbóim rettenetesen érzékenyek. Vizes folyásom van de kevés. Hasam nem fáj, hányingerem nincs. Fáradtnak érzem magam.
Szia!Én tegnapra nem vártam,nem is jött.Az akkor reggeli tesztem nekem is nega.Én is nagyon fáradt vagyok.A derkam még életemben nem fájt,de tegnaptól az is eléggé fáj.A mellbimbóm érzékeny szokott lenni menzi előtt,de most abszolut nem érzem,tehát én még reménykedek.Tegnap volt egy pici menzis görcseim,de halványan.Azt hittem,h. meg fog jönni,de nem.Azt tudni kell,hogyha nekem elkezd fájdogálni a hasam,akkor 10 perc múlva megjön.Nem szórakozik.:) Nekem is vizes folyásom van,de nem sok.Remélem,h. a korai tesztelés miatt volt nega a tesztem.Szerintem hétfőn tesztelek,ha nem jön meg addig .Nekem a hőm 37.1.
Max 36.8 szokott lenni abban a hónapban mikor megjön.
Úgyhogy szerintem összességében jól állok,de nem élem bele magam.Hiszen van egy nega tesztem.Sok sikert magunknak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!