Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabád 3. Hónapjára tényleg...

Kisbabád 3. Hónapjára tényleg kicsit egyszerűbb lett a dolog? Tudom, mindig nehéz, 17 évesen is. De könnyebb mint az első hetek? Nem sír annyit?

Figyelt kérdés
2023. okt. 10. 10:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég egyedi, babafüggő is. Nálunk az éles váltás 1 éves kor után jött, pedig nekem is jöttek a károgók, hogy majd visszasírom, mert dackorszak, meg testvérféltékenység, meg mittomén, de soha semmi nem volt annyira kegyetlen nehéz, mint az első fiam első éve. Minden ami azóta jött, nekem ilyen meh, ok.

A második gyerek meg eszik-alszik, vele biztos később lesz nehezebb majd.

2023. okt. 10. 13:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Dehogy
2023. okt. 10. 13:37
 13/16 anonim ***** válasza:
A dackorszakig az égvilágon semmi problémánk nem volt egyikkel sem. Ettek, nézelődtek, aludtak, aztán ahogy beindult a mozgásfejlődés, elkezdtek közlekedni, pakolni. 🥰 Imádtam, ha nem kéne 2 éves kornál tovább menni, szülnék még vagy 5-öt. 😅
2023. okt. 10. 13:52
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem egy folyamat volt,nem tudom azt mondani,hogy mikor volt könnyebb vagy nehezebb. Pl nálunk 4 hónapos alvás regresszió se volt. Itt olvastam róla először...

Aludt,ébredt,szopott,aludt, szopott... 2 éves koráig.

Utána meg vizet inni,pisilni ébredt. 6 éves koráig.

2023. okt. 10. 14:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen a babád és mit viselsz nehezen. A férjem a tartós sírást, én a kialvatlanságot. Az első babánk az első 3 hónapban csak késő délután és este sírt szinte megállás nélkül, a második egész nap sírós volt(?). Egy darabig 2 óránként szoptatás is volt. Úgyhogy igen, nekünk egyszerűbb volt a 4. hónaptól. De ettől még vannak hullámhegyek és völgyek: szeparációs szorongás, dackorszak, miegymás.
2023. okt. 10. 16:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Inkább hullámzott, meg mindig más volt a nehéz. Nekem az eleje laza ügy volt (mondjuk volt időm kiheverni a szülést fizikailag, egy hetet volt PIC-en a fiam, csak napi párszor lehetett látogatni). Utána aluszékony volt, de jól szopott, gyarapodott, sok tejem volt.

Időszakok voltak, mikor rosszul aludt, óránként ébredt vagy csak az ölemben vagy hurciban aludt.

2023. okt. 10. 16:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!