Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 évesem nem mond semmit,...

1 évesem nem mond semmit, hamma es mamma van okom aggódni?

Figyelt kérdés

febr. 7. 09:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
72%
Nincs. Majd alakul.
febr. 7. 09:16
 2/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, körülöttünk már minden baba mond szavakat és elkezdtem rágni magam vajon le e van maradva
febr. 7. 09:17
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nem ne aggódj. Nekem is egy éves, gagyog magának, papa mama ennyit mond, meg badabada, tatatata
febr. 7. 09:30
 4/20 anonim ***** válasza:
29%
Mondjuk azért jobban aggódnék, hogy felnőtt léted ellenére nem tudsz megfogalmazni egy értelmes kérdést, normálisan központozva...
febr. 7. 09:34
 5/20 A kérdező kommentje:

Aki normálisan válaszolt annak köszönöm.

Neked pedig csak annyit mondanék, hogy szerintem nem ezen kellene el akadni ha nemtudsz vagy esetleg nem akarsz segíteni minek a felesleges rosszindulatú válasz?

febr. 7. 09:37
 6/20 anonim ***** válasza:
71%
Az ilyeneknél kellene kikötni az internetet, mint amilyen te vagy, négyes. Szerintem érthetően fogalmazott, ha te nem érted, nálad van probléma.
febr. 7. 09:47
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy évesen nem nagyon jellemző,hogy tudnak szavakat

.2 éves kor körül,de akkor se sokat .Tudom vannak a csodababak akik folyékonyan beszéltek 17 hónaposan 😂🤣ismerek hasonló anyukákat akik ezzel flexwlnek ,de nem kell erre felülni.

febr. 7. 11:05
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a ket szot kovetkezetesen hasznalja az adott dolgokra? Mert ha igen, akkor van 2 szava. Meg csak 1 eves! Az a csoda, aki ennel tobbet mond.

Nem kell, hogy ertelmes szavak legyenek, a lenyeg az, hogy kovetkezetesen hasznalja az adott dologra, akkor szamit szonak. Es a hangutanzo szavak is szamitanak.

De most ezen aztan ebben a korban tenyleg nem kell feszulni. Ha 2 evesen is itt tart, az mar inkabb baj, de akkor se kell kiugrani az ablakon.

febr. 7. 13:03
 9/20 A kérdező kommentje:
Igen ha megyünk enni akkor mondja hamma vagy ha valaki eszik a családban akkor szintén, ha a mamát lássa akkor pedig mamma. Hangokat sajnos nem utánoz állathangokat sem, szinte egésznap meg sem áll próbálom tanítgatni de szinte egésznap meg sem áll. Egyébként tapsizik, csip csip csóka, pápá ilyeneket megmutat vagy épp hogy hol a füle hogy kell fésülködni de valamiért ilyen hangokat nem akar utánozni
febr. 7. 13:14
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
De nem is kell! Gondolom jártok védőnőhoz,O is ugyanezt mondaná!
febr. 7. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!