Más is csak túléli a napokat?
"Apuka jelenleg depresszios is."
Apuka?? Mitől depressziós?
A wc-n kotlástól, meg az újságolvasástól meg az alvástól, ami neked nincs? 😶🤨
19 hónapos a kislányom és ebben a pillanatban is csak túlélek.
9 nap múlva bölcsi, konkrétan számolom a napokat.
0-24 órás szolgálatra és mellette iszonyú rossz alvásra én nem vagyok alkalmas.
Pedig apuka 100% apuka és van 100%-os mama is.
Nagyon nehéz eset a kislányom.
Én ezt nem bírom.
Persze nem mindenkinél ilyen drasztikus ennyi ideig, lehet pár hónap múlva annyira megtetszik az egész h szülsz még 2 gyereket.
"az ő anyja se rendelt sose és ő fel tudta nevelni a 2 gyerekét"
Igen, az ő anyja belerakta a kiságyba ordítani a gyerekeket, a járókában addig ordíttatta, amíg el nem hallgattak és éjszaka gyorsan megszokták h úgysem megy oda senki vígasztalni.
Így könnyű főzöcskézni, ha közben lesz.rom h ordít a gyerek a másik szobában.
VAGY
kivételesen nyugodt gyerekei voltak, akik jól aludtak és kipihenten bármit meg lehetett mellettük csinálni.
Jah és akkoriban az igények is kisebbek voltak, nem akartak annyira kimozdulni, max a falunapra kinéztek, tökéletes volt kirakni a gyerekeket a kertben.
Na ezt a hasonlítgatást nem bírom. Erre mondtam én azt a férjemnek, hogyha anyukád ennyivel jobb, akkor haza lehet húzni hozzá a gurulóst (bőröndöt).
Szerintem a férjed szimplán egy tapló és már attól könnyebb lenne az életed, ha őt nem kellene pátyolgatnod. De te tudod. Én már rég kiosztottam volna.
#14.
De, ja anyagilag stabil vagy egyedül is, akkor sokkal de sokkal kisebbek volnának a terheid.
Tudod te, milyen úgy élni, hogy nem bacogatnak, ha olyanod van, szaladhat a lakás, rendelhetsz főzés helyett és a robotolás helyett szórakozhatsz a babáddal, élvezheted az anyaságot.
Fel nem tudom fogni, a 21. században miért tűri el bárki is, hogy a saját itthonában kussban kelljen fél lábon állnia, várva a parancsokat, hogy meg ne zavarja őfelsége, a teremtés koronákanak nyugalmát.
Tudod, miért nem akar válni? Ingyenp.na, ingyen kaja, mosol-vasalsz - ezeket másutt kemémy pénzekért kapná csak meg. Meg kifelé lehet mutatni a komoly családapa képét.
Azt tudom tanácsolni, hogy gondolj a gyerekedre. Ez csak rosszabb lesz. Azt szeretned, hogy majd azt nézze végig nap mint nap?
Nézz be az Egészség kategória Mentális egészség topicjába. Tele van ilyen "családban" "nevelkedő" tizenévesekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!