Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan ignoráljam a nagyszülők...

Hogyan ignoráljam a nagyszülőket névválasztás terén?

Figyelt kérdés

Hamarosan kisfiunk fog születni, és a név, amit választottunk, kiverte náluk a biztosítékot. Azt mondják ők csak öregembert ismernek ilyen névvel, és hogy bántani fogják, és jól kiszúrunk vele.

Nekem nagyon fáj ez, tudom, nem kellene vele foglalkozni, de minden találkozáskor felhozzák, hogy ugye változtattunk a néven?

Nem fogunk, természetesen, de szeretem őket, és rossz, hogy minden alkalommal erről kell hallgatnom.

A mai volt a legdurvább, azt mondták, hogy nem is szeretjük a gyereket, azért adjuk neki ezt a nevet. Bevallom, itt elsírtam magam, felálltunk és hazajöttünk.

2023. szept. 7. 16:26
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

Egy darab öregembert se tudok Sebestyén névvel…

Azt hittem, Ernő, vagy Jenő, vagy ilyesmi lesz..

2023. okt. 27. 13:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!