Hogyan ignoráljam a nagyszülőket névválasztás terén?
Hamarosan kisfiunk fog születni, és a név, amit választottunk, kiverte náluk a biztosítékot. Azt mondják ők csak öregembert ismernek ilyen névvel, és hogy bántani fogják, és jól kiszúrunk vele.
Nekem nagyon fáj ez, tudom, nem kellene vele foglalkozni, de minden találkozáskor felhozzák, hogy ugye változtattunk a néven?
Nem fogunk, természetesen, de szeretem őket, és rossz, hogy minden alkalommal erről kell hallgatnom.
A mai volt a legdurvább, azt mondták, hogy nem is szeretjük a gyereket, azért adjuk neki ezt a nevet. Bevallom, itt elsírtam magam, felálltunk és hazajöttünk.
Ez egy tök király név!
Az én fiam Leó, nálunk is volt némi szájhúzás. Terhesen persze nehezebb, de voltak bőven vicces pillanatok, elmesélem a kedvencemet, 10 éve ezen röhögök. Majd te is fogsz később.
Teszkóban a bácsika összehaverkodott a babával, megdícsérte, milyen szép és kérdezte a nevét. Mikor megmondtam, megnyúlt az arca. És a következőt közölte velem:
-Az apámat is így hívták, de hát ő a nyolcadik fiú volt a családban, és addigra elfogytak a normális nevek.... o.O
:D :D :D
"Azt mondják ők csak öregembert ismernek ilyen névvel, és hogy bántani fogják, és jól kiszúrunk vele."
Aha. Akit ismernek az eleve 80 évesen született? Ha nem, akkor nincs miről beszélni.
Ezért nem szabad addig senkinek elmondani, amíg nem hivatalos..
Mondjad hogy peeesze átgondoltuk, Brájen lesz vagy egyéb valami agyfszkapós....
(a Sebestyén szerintem sem öreges, szimplán ronda)
Szép így együtt, ők meg majd megszokják!
Ha tovább gonoszkodnak, mondd hogy meggondoltátok magatokat és dobj be egy Bohumilt vagy Dagobertet, Edömért amitől boldogan visszasírják azt amit ti választottatok:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!