Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan ignoráljam a nagyszülők...

Hogyan ignoráljam a nagyszülőket névválasztás terén?

Figyelt kérdés

Hamarosan kisfiunk fog születni, és a név, amit választottunk, kiverte náluk a biztosítékot. Azt mondják ők csak öregembert ismernek ilyen névvel, és hogy bántani fogják, és jól kiszúrunk vele.

Nekem nagyon fáj ez, tudom, nem kellene vele foglalkozni, de minden találkozáskor felhozzák, hogy ugye változtattunk a néven?

Nem fogunk, természetesen, de szeretem őket, és rossz, hogy minden alkalommal erről kell hallgatnom.

A mai volt a legdurvább, azt mondták, hogy nem is szeretjük a gyereket, azért adjuk neki ezt a nevet. Bevallom, itt elsírtam magam, felálltunk és hazajöttünk.

2023. szept. 7. 16:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%
Az öcsém Sebestyén, 11 éves és szerintem nagyon cuki a Sebi becézés.
2023. szept. 7. 18:23
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
7-es vagyok. Hát ezen meglepődtem, nekem nagyon tetszik ez a név, nagyon egyedi, és amúgy tökre nem öreges! Inkább fiatalos. Ne hagyjátok magatokat😁
2023. szept. 7. 18:26
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy tök király név!

Az én fiam Leó, nálunk is volt némi szájhúzás. Terhesen persze nehezebb, de voltak bőven vicces pillanatok, elmesélem a kedvencemet, 10 éve ezen röhögök. Majd te is fogsz később.

Teszkóban a bácsika összehaverkodott a babával, megdícsérte, milyen szép és kérdezte a nevét. Mikor megmondtam, megnyúlt az arca. És a következőt közölte velem:

-Az apámat is így hívták, de hát ő a nyolcadik fiú volt a családban, és addigra elfogytak a normális nevek.... o.O

:D :D :D

2023. szept. 7. 18:36
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondják ők csak öregembert ismernek ilyen névvel, és hogy bántani fogják, és jól kiszúrunk vele."

Aha. Akit ismernek az eleve 80 évesen született? Ha nem, akkor nincs miről beszélni.

2023. szept. 7. 18:53
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen jó név, én senkit sem ismerek vele. Semmi öreges és semmi csúfolni való nincs benne. Egy normális férfi név. :)
2023. szept. 7. 19:34
 16/31 anonim ***** válasza:
71%

Ezért nem szabad addig senkinek elmondani, amíg nem hivatalos..

Mondjad hogy peeesze átgondoltuk, Brájen lesz vagy egyéb valami agyfszkapós....

(a Sebestyén szerintem sem öreges, szimplán ronda)

2023. szept. 7. 19:49
 17/31 anonim ***** válasza:
90%
A Sebestyén remek név, ne változtassatok! A nagyszülők majd megszeretik a kicsivel együtt.
2023. szept. 7. 20:23
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Szép így együtt, ők meg majd megszokják!

Ha tovább gonoszkodnak, mondd hogy meggondoltátok magatokat és dobj be egy Bohumilt vagy Dagobertet, Edömért amitől boldogan visszasírják azt amit ti választottatok:)

2023. szept. 8. 02:43
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tok aranyos nev a Sebestyen. Egyebkent mi senkinek nem mondtuk el a valodi valasztott nevet a szuleteseig, pont ezert. Azt mondtuk helyette, hogy Lajos lesz. El is hittek, de huztak a szajukat mindig, es mindig visszahallottuk, hogy nem vagyunk normalisak. A szuleteset bejelento uzenetben tudtak meg a valodi nevet, ami amugy mindenkinek tetszett, de addigra mar bele is torodtek volna a Lajosba.
2023. szept. 8. 08:38
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem szuper név! Nekem tetszik!
2023. szept. 8. 08:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!