Bele lehet pusztulni a kialvatlanságba?
Fél éves a gyerekem,első trimesztertol mnem alszom. Nagyon szeretnék részletekben menni de nincs erőm, ennek a bejegyzések is ötödszörre állok neki e sigyekszem ne legyen helyesírási hiba. Nagyon nagyon fáradt vagyok. Eberkoma gyakorlatilag. Férjem hétkor megy,hatkor jön,furdet meg bevasarol de éjjel nem kel (szoptatok ugyh úgysem tudna de sajnos ő a sírni hagyas partján van én azt nem tudnám)
Nem az a kérdés hogyan tehetem könnyebbé mert már mindent próbáltam. De úgy érzem össze fogok esni. Híztam 15 kilót az össze vissza évestől, folyamat fáj a fejem, a szívem, a vérnyomásom össze vissza. Nem tudom meddig bírom még. Nagyon kivagyok. Jó lenne nem csak olyanok írnának,akinek van segítsége,vagy leteszem elvan babája van,vagy végig alussza az éjszakát. Zombi,kimerült,végtelenségig elcsigázott anyák,ide. Bele lehet dogleni az alváshiányba?
Tudom, hogy átmeneti, de miért van az, hogy valaki azt mondja, az egész anyaság egy szopás, meg szar, meg minden rosszat elmond róla, más meg csak a szépet beszéli, meg elmondja, hogy ő mennyire imádja meg élvezi az anyaságot..
Akkor ez hogy van? 🤷
53.
Igen, van árnyoldala is, ezt én nem vitatom, sőt...
De sok olyan dolog van, ami mondjuk ésszerű logisztikával, kompromisszummal sokkal könnyebb és elviselhetőbb lenne.
Lehet valakinek ami nehézség, az másnak is az, csak jól menedzseli a dolgokat.
Ezért nem szégyen segítséget kérni.
Igen, például még a jó múltkor volt itt egy kérdés, amiben a kérdező panaszkodott, hogy az anyja a szemébe megmondta neki, hogy megbánta hogy megszülte őt, mert nem gondolta volna, hogy ennyi baj van egy gyerekkel, és a válaszadók még az anyja oldalán álltak, hogy a kérdező mit képzel magáról hogy az anyját szapulja azért mert ki merre mondani neki az igazságot, meg egy gyerektelen nő azt írta, hogy az anyja is azon a véleményen van, hogy minek valakinek gyerek, úgyis csak a gond van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!