Bele lehet pusztulni a kialvatlanságba?
Fél éves a gyerekem,első trimesztertol mnem alszom. Nagyon szeretnék részletekben menni de nincs erőm, ennek a bejegyzések is ötödszörre állok neki e sigyekszem ne legyen helyesírási hiba. Nagyon nagyon fáradt vagyok. Eberkoma gyakorlatilag. Férjem hétkor megy,hatkor jön,furdet meg bevasarol de éjjel nem kel (szoptatok ugyh úgysem tudna de sajnos ő a sírni hagyas partján van én azt nem tudnám)
Nem az a kérdés hogyan tehetem könnyebbé mert már mindent próbáltam. De úgy érzem össze fogok esni. Híztam 15 kilót az össze vissza évestől, folyamat fáj a fejem, a szívem, a vérnyomásom össze vissza. Nem tudom meddig bírom még. Nagyon kivagyok. Jó lenne nem csak olyanok írnának,akinek van segítsége,vagy leteszem elvan babája van,vagy végig alussza az éjszakát. Zombi,kimerült,végtelenségig elcsigázott anyák,ide. Bele lehet dogleni az alváshiányba?
6kor hazajön a férjed, átadod neki a babát, te pedig az első éjjeli etetésig alszol, ő majd ellátja, lefekteti.
Ha ezt heti kétszer megcsináljátok, már ötször jobban éreznéd magad, és többi napon minőségi időtöltésre is jutna energia.
Én megpróbálnék fejni és éjszaka cumisüvegből etetni a babát, hisz nem mindegy meddig tart az etetés. Ha sokáig, akkor utána nehezebb vissza aludni...
Ha pedig a fogzás miatt ébred sűrűbben a babád, akkor dentinox és ha nagyon fáj neki, akkor nurofen v. panadol.
Esetleg még az is beválhat, ha együtt alszol a babával. Sokszor csak a közelségre vágynak és amiatt nyugtalanok.
De mi volt az oka, hogy 20 percenként sírt? Ott nem valami más probléma volt? Azért ez számomra nem normális..
Neked pszichoterápiára lenne szükséged.
Csak a társadalom miatt lett gyereketek. Egymást sem szeretitek, magatokat sem, így őt sem. Sajnálom. Más megoldás nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!