Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bele lehet pusztulni a kialvat...

Bele lehet pusztulni a kialvatlanságba?

Figyelt kérdés

Fél éves a gyerekem,első trimesztertol mnem alszom. Nagyon szeretnék részletekben menni de nincs erőm, ennek a bejegyzések is ötödszörre állok neki e sigyekszem ne legyen helyesírási hiba. Nagyon nagyon fáradt vagyok. Eberkoma gyakorlatilag. Férjem hétkor megy,hatkor jön,furdet meg bevasarol de éjjel nem kel (szoptatok ugyh úgysem tudna de sajnos ő a sírni hagyas partján van én azt nem tudnám)

Nem az a kérdés hogyan tehetem könnyebbé mert már mindent próbáltam. De úgy érzem össze fogok esni. Híztam 15 kilót az össze vissza évestől, folyamat fáj a fejem, a szívem, a vérnyomásom össze vissza. Nem tudom meddig bírom még. Nagyon kivagyok. Jó lenne nem csak olyanok írnának,akinek van segítsége,vagy leteszem elvan babája van,vagy végig alussza az éjszakát. Zombi,kimerült,végtelenségig elcsigázott anyák,ide. Bele lehet dogleni az alváshiányba?

2023. szept. 1. 14:58
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
87%
A kifogások nagyon jól mennek.. Mi az hogy nem tudsz vele aludni? Kit érdekel a férjed véleménye?
2023. szept. 1. 16:11
 22/57 anonim ***** válasza:
87%

6kor hazajön a férjed, átadod neki a babát, te pedig az első éjjeli etetésig alszol, ő majd ellátja, lefekteti.

Ha ezt heti kétszer megcsináljátok, már ötször jobban éreznéd magad, és többi napon minőségi időtöltésre is jutna energia.

2023. szept. 1. 16:17
 23/57 anonim ***** válasza:
61%
Aha, csakis az öngyilkosság lehet a leegjobb megoldás, nem esetleg az együttalvás..🤷🤦
2023. szept. 1. 16:18
 24/57 A kérdező kommentje:
Bánom húgy kiírták a kérdést nem kell több válasz.
2023. szept. 1. 16:20
 25/57 anonim ***** válasza:
100%
1,5 éves koráig 20 percenként ordított minden egyes éjjel, pedig én vele aludtam és tápszeres volt. Voltunk neurológusnál, tsmt tornán, mindent kipróbáltunk. Csak az idő segített.. És még most is kel 2-3x pedig 2 és fél éves :(
2023. szept. 1. 16:25
 26/57 anonim ***** válasza:
100%

Én megpróbálnék fejni és éjszaka cumisüvegből etetni a babát, hisz nem mindegy meddig tart az etetés. Ha sokáig, akkor utána nehezebb vissza aludni...

Ha pedig a fogzás miatt ébred sűrűbben a babád, akkor dentinox és ha nagyon fáj neki, akkor nurofen v. panadol.

Esetleg még az is beválhat, ha együtt alszol a babával. Sokszor csak a közelségre vágynak és amiatt nyugtalanok.

2023. szept. 1. 16:30
 27/57 anonim ***** válasza:
89%

De mi volt az oka, hogy 20 percenként sírt? Ott nem valami más probléma volt? Azért ez számomra nem normális..

2023. szept. 1. 16:32
 28/57 anonim ***** válasza:
74%

Neked pszichoterápiára lenne szükséged.

Csak a társadalom miatt lett gyereketek. Egymást sem szeretitek, magatokat sem, így őt sem. Sajnálom. Más megoldás nincs.

2023. szept. 1. 16:46
 29/57 anonim ***** válasza:
92%
Ha már az öngyilkosságra gondolsz,segítség kell. Azonnal. Lehet, hogy be kéne feküdnöd pszichiátriai klinikára egy-két hétre hogy magadra találj. Ne írd azt hogy ezt nem lehet, meg a szoptatás, meg az apja nem tudja ellátni! Ha valami hülyeséget csinálsz vagy végleg tönkre mész a kialvatlanság ba ki fogja felnevelni a gyereket? Fordulj orvoshoz! Azonnal!
2023. szept. 1. 16:50
 30/57 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a testvérem esett össze 3 hónap után, miután napi 3-4 órákat aludt és csak a kávé tartotta aktívan kb, szóval igen, lehetnek komoly következményei. Az se mind1 mikor alszol, nem mind1 hogy hajnali 2-től délig, vagy este 10-től reggel 7-ig. Gyakoribb a szívbetegségek kockázata, ha az ember napi 6 óránál kevesebbet alszik, továbbá az öregedési folyamatok is felgyorsulnak.Egy ideig bírni lehet kávéval,akaretőrel stb...de előbb utóbb lesznek következményei.
2023. szept. 1. 16:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!