Ha sírni hagyom a babát, előbb utóbb abbahagyja?
Ha egész nap sír, nem esztek és nem isztok, nem lesz tiszta ruhája senkinek?
Nem sír egész nap, ha találsz megoldást. Pl ilyen a hordozókendő. Hasfájós babának megváltás, és van 2 szabad kezed, hogy bármit csinálhass.
Istenem, egy hasfájós gyerek üvölt, akár kézben van, akár nincs.
De igen, biztos segít a helyzeten, ha egykézzel kell mindent csinálni, kétszer annyi idő alatt...
Semmi baja nem lesz ennyitől, nem kell magadra se kötni napi 20 órára.
Ha egész nap sír, nem esztek és nem isztok, nem lesz tiszta ruhája senkinek?
Dehogynem. Èn simán leteszem Őt. Nem mindenkinek van otthon segítsège. Nekem a fèrjem 3 napot volt otthon. Császáros voltam, hamar vissza kellett rázódni. Főzni kell, a másik gyerekkel foglalkozni kell, takarítani is kell. Sőt mosdóra is el kell mennie az embernek.
"Ha egész nap sír, nem esztek és nem isztok, nem lesz tiszta ruhája senkinek?"
Nekem van egy férjem, aki a háztartást megoldotta addig, amíg a lányunk 0-24-ben igényelt. Nem esett le a karikagyűrű az ujjáról.
Kaját meg vagy csinált(unk) este/reggel, vagy rendeltem, vagy hideget ettem (szendvics) vagy 5 perces kaját (tészta, tonhal konzervvel, olivabogyóval).
Miért van lepontozva az, aki nem hagyja sírni a babáját?? Inkább megvár a házimunka, ameddig hazaér a férjem. Nekünk mondjuk működik a kednő, a legtöbb baba szereti, nyilván vannak kivételek. Így az is egy lehetőség. Nálunk ráadásul van egy 2 éves is, mégis mindent meg tudok oldani sírni hagyás nélkül. Nem picsogok, hogy jaj, egy kézzel kell takarítani, hanem csinálom a dolgokat ahogy és amikor tudom.
Amúgy ti nem tudtok takarítani vagy teregetni, amikor a férjetek otthon van? Vagy ő nem tud egy mosást berakni, kiteregetni?
Én is akkor szeretek takarítani amikor a párom itthon van.
Ennek ellenére azért fordult már elő hogy sírt pár percig mert nem tudtam menni hozzá.
Vagy ha egyedül vagyunk akkor rohangálok ki-be, azt nem szeretem. Viszont hordozóval még nem kényelmes takarítani egyáltalán. Max a főzést csinálom meg úgy, akkor is a hátamra téve.
Az, hogy sír 2 percig a gyerek, nem "sírni hagyás".
Nem egész éjjel ordíttatják, csukott ajtóval, könyörgöm.
Nekem is megcsinál a férjem mindent itthon, de őszinte leszek, utálom a kupit. Ezért igenis elpakolom a megszáradt ruhákat, összeszedem a nappalit, rendbe teszem a hálószobát. Nem pedig ülök a kanapén szoptatva egész nap, a kupi közepén, várva, mikor jön már haza a férjem, hogy valami elviselhető környezetet teremtsen.
Valamint ha a férjem itthon van, inkább együtt vagyunk, programokat szervezünk. Nem takarítónak használom. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!