A kérdező szavazást indított:
Babylove DM
Babydream ROSSMANN
Pampers
Lupilu
Libero
Huggies
Dada
Fred&Flo
Egyéb
44 szavazat
1/16 anonim válasza:
Nincs legjobb, mindenkinek más válik be. Nàlunk pl a dm saját, a pampers 360 és a libero comfort volt jó. A rossmannostól kiütéses volt, a pampers premium care ázott, de ettől még ezek nem rosszak, csak a gyerekemnek nem voltak jók.
2/16 anonim válasza:
A legjobb egyértelműen a pampers, csak nyilván zsebbe nyúlós.
4/16 anonim válasza:
Sajnos csak a Pampers bugyipelus valt be nalunk vagy a harmonies, barmilyen mast probaltam vagy kiuteses lett a gyerek tole, vagy olyan gyenge szar volt, hogy kifolyt belole minden.
5/16 anonim válasza:
Lupilu
Tegyük hozzá, hogy a LIDL van a legközelebb. De ha DM-ben akciós a sajátmárkás, akkor azt vesszük. Teljesen mindegy. Számunkra, legalábbis.
Mondjuk egy hónap alatt kb 80at ha elhasználunk, szóval túl gyakran nem veszünk.
6/16 anonim válasza:
A Spar sajátmárkás is elég jó, nagyon hasonlít a Pampersre és a DM-esre, kb a kettő közt van az ára. Ha kifogyunk a következő DM rendelés előtt, akkor abból szoktam kis csomagot venni, szerintem nagyon jó ahhoz képest, hogy senki nem beszél róla.
7/16 anonim válasza:
Nekem az auchan sajat marka ...
A tobbire vagy allergias volt vagy kidolyt belole a cucc
10/16 anonim válasza:
Pampers Premium. Vegigkiserleteztunk 6-8 fajtát, de csak ezt bírta a gyermekem bőre. Csak 2 éves kora után váltottunk Babylove-ra, amikor már szinte szobatiszta volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!