Melyik kislány név a legjobb? Többi lent
Figyelt kérdés
Októberre várjuk a kislányunkat. Elég hagyományos vezetéknevünk van, è s szeretnénk kicsit különlegessé tenni a teljes nevét.melyik név hangzik jobban?
•Szakàcs Zóra
•Szakács Zóra Szofia
•Szakács Zelina
•Szakács Zoja
•Szakács Szofia
júl. 23. 00:09
3/20 anonim válasza:
A Zóra és a Zoja nem hangzik jól vele az biztos.
4/20 anonim válasza:
Miért nem lehet valami normális, megszokott nevet választani a gyereknek? Valami olyat kb, ami az anyja neve, vagyis abban a korban, amikor az anyja született is teljesen elfogadott volt?
5/20 anonim válasza:
Szerintem a Szakács Szófia hangzik a legbarátságosabban. De a többi név is nagyon szép, bármelyiket is választjátok, szépen fog hangzani :) Gratulálok a kislányhoz!
6/20 anonim válasza:
Ezek közül egyik keresztnév sem a kedvencem, de a legjobb választás talán a Szakács Szofia lenne, mert az alliteráció miatt jó a hangzása.
A Szakács Zóra másodikként az okés/vállalható kategória. A többi számomra túl van gondolva és/vagy nem tetszik.
7/20 anonim válasza:
Ha külföldi lenne, a Zojat mondanám, de magyar vezetéknévvel szerintem egyik sem hangzik jól. Magyar hangzású nevek közül is lehet ritkábbak találni.
8/20 anonim válasza:
Szerintem mindegyik keresztnév túlságosan hasonlít a vezetéknévre. Inkább más hangokkal kellene vegyiteni, pl. Szakács Eszter, Szakács Lilla, Szakács Panna (vagy az Anna, illetve egyéb variációi), stb.
9/20 anonim válasza:
Zóra vagy Szofia ha nagyon muszáj ezek közül. A kettő már nagyon sok lenne.
10/20 anonim válasza:
A Zóra semmiképp, a vezetéknévvel együtt sok.
Ha muszáj ezekből választani, akkor Zelina, de egyik se illik igazán szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!