Szerintetek paramama vagyok?
Kisfiamnak van egy hálózsákja, ami már használtan került hozzánk. Kb.10éves, de természetesen nem annyit használták, sokáig csak állt. Belül már persze bolyhosodik, de ezt leszámítva jó állapotú. Sajnos, olyan cipzáras, hogy felül van a húzóka. Kisfiam meg fogzik és most rászokott, hogy azt rágcsálja. Annyira rettegek, hogy lejön és megfullad, hogy ezért képes voltam az éjszaka közepén átöltöztetni. Nem nagyon vagyunk hálózsákkal eleresztve, ma egy elég ócskában aludt, amit lassan ki is nő. Egyébként is most nőtte ki az összeset, ezen kívül egy van, ami tökéletes, de az most szennyesben, szóval valószínűleg úgyis vennem kell, de addig is, ti mernétek ebben altatni?
A szavazás a fő kérdésre vonatkozik, de kifejtős válaszokat is szívesen fogadok.
Azt nem értem, ha ennyire stresszelsz ezen meg nincs is hálozsákotok, mi a francért nem veszel? Inkább kelsz fel ejszaka és stresszelsz, minthogy kiadj penzt hálózsákra?
Takard takaróval és kesz.
#3! Amúgy is nyűgös volt, de amikor átöltöztettem, kezdte újra az ordítást. Amellett, hogy ócska, engem az zavart, hogy vékony, de hosszú ujjú és egy vékony hosszú ujjú volt alatta. Szóval, hogy biztos kényelmetlen a "dupla ujj". De neki meg az a baja, hogy volt már rajta és néha úgy jár, hogy, mivel ez patentos, 2 patent között kidugja a lábát, de nem tudja visszahúzni, hanem rátekeredik.😂(Kis sajtkukac a drágám.)
Szóval tök jó, hogy egyesek abban élik ki magukat, hogy ide járnak okoskodni(nem rád gondolok #3), de nem pont azért írtam ki a kérdést, hanem, hogy képet kapjak arról,
hogy reális -e a félelmem. Mivel
tudom, hogy vannak indokolatlan
paráim is és fölöslegesen nem akarok neki kényelmetlenséget
okozni. De nyilván a biztonsága az
első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!