Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek paramama vagyok?

Szerintetek paramama vagyok?

Figyelt kérdés

Kisfiamnak van egy hálózsákja, ami már használtan került hozzánk. Kb.10éves, de természetesen nem annyit használták, sokáig csak állt. Belül már persze bolyhosodik, de ezt leszámítva jó állapotú. Sajnos, olyan cipzáras, hogy felül van a húzóka. Kisfiam meg fogzik és most rászokott, hogy azt rágcsálja. Annyira rettegek, hogy lejön és megfullad, hogy ezért képes voltam az éjszaka közepén átöltöztetni. Nem nagyon vagyunk hálózsákkal eleresztve, ma egy elég ócskában aludt, amit lassan ki is nő. Egyébként is most nőtte ki az összeset, ezen kívül egy van, ami tökéletes, de az most szennyesben, szóval valószínűleg úgyis vennem kell, de addig is, ti mernétek ebben altatni?

A szavazás a fő kérdésre vonatkozik, de kifejtős válaszokat is szívesen fogadok.

tegnapelőtt 09:18
A kérdező szavazást indított:
Igen, paramama vagy
Nem vagy paramama, jogos a félelmed
Nem tudom, de nem is érdekel, csak szavazni jöttem
22 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Azt nem értem, ha ennyire stresszelsz ezen meg nincs is hálozsákotok, mi a francért nem veszel? Inkább kelsz fel ejszaka és stresszelsz, minthogy kiadj penzt hálózsákra?

Takard takaróval és kesz.

tegnapelőtt 09:56
 2/8 A kérdező kommentje:
🤦🏽‍♀️Mert eddig nem rágta. Írtam, hogy veszek. A kérdés az volt, hogy ADDIG, hogy oldjam meg. Pl.ma éjszaka rá merjem-e adni vagy engedjem el és legyen addig az ócskában?
tegnapelőtt 10:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nyugodtabb vagy akkor 1-2 éjszakát kibír az ócskában. Ha kényelmes neki pláne. Az hogy hogy néz ki max téged zavar. Őt egyáltalán nem. 😅
tegnapelőtt 10:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem adnám rá. Főleg ha azt a részét rágja. Ha még jó neki az ócskább akkor add rá azt. A lényeg mindig a tisztaság es a kényelem. Főleg otthon ahol amúgy senki nem látja. Venni meg majd veszel ahogy írod.
tegnapelőtt 10:43
 5/8 A kérdező kommentje:

#3! Amúgy is nyűgös volt, de amikor átöltöztettem, kezdte újra az ordítást. Amellett, hogy ócska, engem az zavart, hogy vékony, de hosszú ujjú és egy vékony hosszú ujjú volt alatta. Szóval, hogy biztos kényelmetlen a "dupla ujj". De neki meg az a baja, hogy volt már rajta és néha úgy jár, hogy, mivel ez patentos, 2 patent között kidugja a lábát, de nem tudja visszahúzni, hanem rátekeredik.😂(Kis sajtkukac a drágám.)

Szóval tök jó, hogy egyesek abban élik ki magukat, hogy ide járnak okoskodni(nem rád gondolok #3), de nem pont azért írtam ki a kérdést, hanem, hogy képet kapjak arról,

hogy reális -e a félelmem. Mivel

tudom, hogy vannak indokolatlan

paráim is és fölöslegesen nem akarok neki kényelmetlenséget

okozni. De nyilván a biztonsága az

első.

tegnapelőtt 11:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor egyelőre kénytelen lesz kibírni az ócskában, ma meg úgyis mosok és miután megszárad, felveheti a jót. Közben meg veszek másikat. Csak nem egyszerű olyat találni, ami nem horror áron van és az összes parámnak megfelel 😁 A másikat rendeltem, de az még hetek lennének, annyira nem ér rá.
tegnapelőtt 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:
57%
Nem hiszem el, hogy ezt felnőtt nőként , anyaként!!! Ide ki kellett írnod.
tegnapelőtt 12:14
 8/8 A kérdező kommentje:
#7!Nem hiszem el, hogy ezt felnőtt emberként (remélem, nincs gyereked), meg kellett jegyezned! Nem egy agysebészet, ha egy kérdésre nem tudsz/akarsz válaszolni, lapozz tovább! Puszi😘
tegnapelőtt 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!