Dudi06 kérdése:
7honapos a kisfiam egésznap én vagyok vele apuka este ér haza akinek nagyon tud örülni söt sír hogy vegye fel a nagymamánka szintén én ha el megyek otthorol nem keres nem sír ha haza megyek hidegen hagyja Ez most mit mire véljem?Nagyob bánt
Figyelt kérdés
#Dudi 06
jan. 2. 16:20
1/4 anonim válasza:
Dundi06, te vagy neki megszokva. Akiket ritkabban lat azoknak persze jobban orul.
2/4 anonim válasza:
Igazából én ennek csak örülnék, ha így lenne(még nagyon pici a babám, még nincs ilyen nála).
Ezen kár szomorkodni, nézd a jó oldalát, bármikor rá tudod bízni másra.
Egyébként meg ahogy az egyes írja.
3/4 babyboom567 válasza:
Vissza fogod ezt még sírni, mikor egy szabad pillanatod sem lesz, és k..akálni is úgy fogsz tudni tőle,hogy matricaként öleli a lábad vagy visítva kaparja az ajtót érted.
4/4 anonim válasza:
Ez egy tipikus, visszatérő kérdés. Tényleg csak arról van szó, hogy te ott vagy lényegében mindig, így a te rövid ideig tartó távolléted és visszatérésed nem olyan nagy szó. Akit ritkábban lát, annak nyilván jobban megörül. Ilyen korban ez egy ösztönös reakció nála, emiatt nehogy már rosszul érezd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!