Dudi06 kérdése:
7honapos a kisfiam egésznap én vagyok vele apuka este ér haza akinek nagyon tud örülni söt sír hogy vegye fel a nagymamánka szintén én ha el megyek otthorol nem keres nem sír ha haza megyek hidegen hagyja Ez most mit mire véljem?Nagyob bánt
Figyelt kérdés
jan. 2. 16:20
1/5 anonim 

válasza:

Dundi06, te vagy neki megszokva. Akiket ritkabban lat azoknak persze jobban orul.
2/5 anonim 

válasza:

Igazából én ennek csak örülnék, ha így lenne(még nagyon pici a babám, még nincs ilyen nála).
Ezen kár szomorkodni, nézd a jó oldalát, bármikor rá tudod bízni másra.
Egyébként meg ahogy az egyes írja.
3/5 babyboom567 

válasza:

Vissza fogod ezt még sírni, mikor egy szabad pillanatod sem lesz, és k..akálni is úgy fogsz tudni tőle,hogy matricaként öleli a lábad vagy visítva kaparja az ajtót érted.
4/5 anonim válasza:
Ez egy tipikus, visszatérő kérdés. Tényleg csak arról van szó, hogy te ott vagy lényegében mindig, így a te rövid ideig tartó távolléted és visszatérésed nem olyan nagy szó. Akit ritkábban lát, annak nyilván jobban megörül. Ilyen korban ez egy ösztönös reakció nála, emiatt nehogy már rosszul érezd magad!
5/5 anonim 

válasza:

Örülj neki, Te vagy vele egész nap, megszokott Téged. Az én kislányomnak vannak olyan napjai, hogy 2 percre nem hagy, ha felállok, hogy pl. igyál,pisiljek, sírva mászik utánam.
14 hónapos, még nem volt senkire bízva, úgy hogy nem voltunk ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!