Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az a rengeteg babanyál.. ti,...

Az a rengeteg babanyál.. ti, hogy kezelitek?

Figyelt kérdés
Nyálkendőt használtok? Törölgetitek? Vagy csak hagyjátok had folyjon? 🤔🙃
jan. 2. 15:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyálkendő és törölgetés. Ez ilyen. Majd ennek is vége.
jan. 2. 15:37
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Én törölgettem. Mire lecsöpög a nyálkendőre, kicsípi szegénynek az állát. Az enyémek szerencsére max 1 hétig nyáladzottak foganként, addig törölgettem. Ha az orra folyna se egy zsebkendőt tennék a nyakába, nekem ez ugyanaz a kategória.
jan. 2. 15:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Töröltem mindig. Sosem hagytam maszatosan,nyálasan,koszosan a babát. Az egy felnőttnek is kellemetlen, nemhogy egy babának.
jan. 2. 17:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Állandóan a vállamon volt egy textipelenka, azzal töröltem. Napi átlag 10-et használtam el erre, de jobb ez, mintha csupa seb lenne a szája körül, meg a nyálas kendő miatt a nyakán bepállott a bőre.
jan. 2. 18:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak törölgetem. Sok textilpelust vettem.
jan. 2. 18:36
 6/10 A kérdező kommentje:
Én is törölgetem. Textilpelus a vállon. Csak néha úgy érzem vegzálom a babát, hogy folyton csak törölgetem 🤣 de akkor nem
jan. 2. 18:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyálkendő, és törölgettem.
jan. 2. 19:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is törölgetem. Még terhesen rendeltem véletlenül egy csomó kis kendőt, mert azt hittem textilpelus🤣 Fogalmam se volt, mit kezdjek velük. Na, azokból lettek a nyáltörlő kendők. Persze, ha nincs kéznél, akkor a textil pelusokat is bevetem, meg kb.mindent. De mindegy, mert a nagyja úgyis mindig rajtam köt ki😂 Nem szereti amúgy, ha törlöm, már szokta magának is. Amúgy sokszor látom, hogy gyűjti össze és tolja kifelé. Szerintetek az direkt van, vagy egyébként is olyan sok jönne. Tiétek is csinálja? (4hónapos)
jan. 2. 21:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Féltem ettől az időszaktól, de nem volt olyan vészes. Nyálkendőt használtunk és törölgettem, ha szükséges volt, de szerintem nálunk ez nem volt vészes mennyiség.
jan. 2. 21:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Nyálkendő, napi 2-3 cserével, és törölgetés. Hamar elmúlt szerencsére.
jan. 2. 22:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!