Apukák, hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
Egyedülálló apa vagyok, egy picibabával. Nem mindig tudom kire bízni, viszem magammal pl bevasárolni, de később strandra, étterembe hasonló helyekre is szeretnék menni vele. Ha van baba-mama szoba oda megyek be vele, hogy tisztaba tegyem. De elég sok helyen ha van is pelenkázóhelység az a női mosdóban van. Én meg àllok a kezemben az üvöltő gyerekkel és nem tudom mit tudnék tenni. Végső esetben vagy hazamegyünk, de ha nem megoldható, akkor a kocsi csomagtartójában pelenkázok. Esetleg van bármi jobb megoldás? 21F2023. aug. 8. 00:04
11/13 anonim válasza:
#10! Akkor mégis mit csináljon? Maradjun otthon a 4 fal közt, amíg mem hagyhatja egyedül otthon?
12/13 anonim válasza:
Én nem annyira szeretem ezeket a "köz pelenkázókat", mert marha mocskosnak érzem. Inkább pelenkázok a kocsiban, babakocsiban. A legtöbb helyen pedig a rokiba teszik már a pelenkázót, vagy ha mégis a női wc-be kerül, akkor valamiféle előtérbe. Odáig nyugodtan bemehetsz vele, senki nem fog belédkötni.
13/13 anonim válasza:
Én is marha mocskosnak érzem a "közpelenkázókat", még ha látszatra patyolattiszták is. Pont ezért van a pelenkázótáskában egy vékony pelenkázóalátét, illetve hát csak volt, a gyerekeim szerencsére már kinőttek ebből a korból.
Amúgy kérdező, ha nem akarsz, akkor ne válaszolj, de mi vezetett odáig, hogy 21 évesen egyedülálló apa lettél? Semmi bajom ezzel természetesen, csak ugye ritka az ilyen, és érdekelne a történet. Ha úgy érzed, oszd meg velünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!