Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Apukák, hogy oldjátok meg?

Apukák, hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés
Egyedülálló apa vagyok, egy picibabával. Nem mindig tudom kire bízni, viszem magammal pl bevasárolni, de később strandra, étterembe hasonló helyekre is szeretnék menni vele. Ha van baba-mama szoba oda megyek be vele, hogy tisztaba tegyem. De elég sok helyen ha van is pelenkázóhelység az a női mosdóban van. Én meg àllok a kezemben az üvöltő gyerekkel és nem tudom mit tudnék tenni. Végső esetben vagy hazamegyünk, de ha nem megoldható, akkor a kocsi csomagtartójában pelenkázok. Esetleg van bármi jobb megoldás? 21F
2023. aug. 8. 00:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan anyuka vagyok, de a női mosdónak megvan az az előnye, hogy fülkés. Úgyhogy ha be is mész, úgysem látsz semmi "olyat". Férfinél ugye lehet piszoár is. Részemről, ha egy férfit babával a kezében látnék a nőibe bemenni az elég magyarázat.
2023. aug. 8. 00:09
 2/13 anonim ***** válasza:
61%

Egy pelenkázás miatt nem kergettem soha wc ket.

Vannak az összehajtható pelenkázó alátét, vagy simán egy pelenka, leterítem valami sima felületre és elintézem, pad, jó időben a fű is megfelel.

Babakocsiban is raktam tisztába.

Amikor már tudott állni a pisis pelust állva cseréltem nekik

2023. aug. 8. 00:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az lemaradt, hogy ha nincs nagyon hideg, leterített padon is jól lehet pelenkázni (jó, volt nálunk is autó ülése, anyós öle, ha csak pisis, akkor a sajátom is jó stb.).
2023. aug. 8. 00:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mennj be nyugodtan a nőibe.
2023. aug. 8. 00:55
 5/13 anonim ***** válasza:
22%

Én is simán bemennék a helyedben a nőibe, nem hiszem, hogy bárki szólna.

Viszont az ilyen kérdések mindig furcsák nekem, az én babám még soha nem sírt azért, mert tele volt a pelenkája...

2023. aug. 8. 02:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Menj be nyugodtan a nőibe.

Ugyanakkor annyira koszosak, büdösek sokszor ezek a mosdók, hogy én inkább a babakocsiban, autóban pelenkázom a bébit

2023. aug. 8. 04:47
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkel a kezedben nyugodtan menj be a nőibe, elég valószínűtlen, hogy valaki beszólna. (Ha lányod van, akkor később is, pelenkáskora után is a nőibe vidd.)
2023. aug. 8. 06:53
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem is ment már be női mosdó pelenkázó részébe, mert elvitte a babánkat setálni, ő meg akkorát rottyantott, hogy épp csak a füle nem lett olyan. Még segítettek is neki lelkes anyukák :)
2023. aug. 8. 06:59
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Simán mehetsz a nőibe.
2023. aug. 8. 07:09
 10/13 anonim ***** válasza:
5%
Nőként soha nem láttam még női wc-ben pelenkázót! Nem muszáj ám mindenhová cűgölni egy pelenkást...
2023. aug. 8. 07:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!