6 hónapos fiam nem marad meg az apjával, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Születése óta rengeteget foglalkozik vele, fürdeti, eteti tápszerrel, pelenkázza, öltözteti, sokszor éjszaka is felkel hozzá(lehet többször is mint én). Az utóbbi időben mégis valamiért nem annyira szeret vele lenni. Ha sokáig a kezében van nyűgössé válik, a pelenkázást se nagyon engedi neki, sírni kezd. Igazából egyedül ha éjszaka fel kel hozzá, akkor fogadja el, amúgy nem igazán. Látom rajta, hogy rosszul esik neki, főleg, hogy mikor kisebb volt óráig elvoltak. Magukra hagyhattam őket akár egész napra is. Most meg max fél órát van vele el. Férjemet annyira megviseli a dolog, hogy látom egész nap ezen őrlődik, és nem tudok neki segíteni. Pedig jó ember, és szerintem jó apa. Más is volt már hasonló helyzetben?tegnap 21:15
1/3 anonim válasza:
Most ilyen korszaka van. Csak anya a jó. 2-3 hónap után elmúlik.
2/3 anonim válasza:
Több oka is lehet.
Ha anyatejes baba, akkor azért is ragaszkodhat jobban anyukához,mert a szoptatás miatt erősebben kötődés alakult ki.
A másik tipp, hogy anyukával van egésznap, mert gondolom apuka dolgozik, ezért anyával több a közös élmény és így jobban kötődik.
A harmadik tipp, hogy apával valami negatív élmény érte.
Egyébként ez teljesen normális, hogy az egyik szülőhöz erősebben kötődik.
3/3 anonim válasza:
Es mi lesz a ferjeddel kesobb, amikor a gyerek majd kozli is vele, hogy “nem, nem akarom, menj el “ stb?
Netalantan elhagyja majd a szajat az, hogy “utallak apa/anya” ?
Kiugrik majd az ablakon?
A ferjed viselkedjen felnott modjara. Babarol, kisgyerekekrol beszelunk. Elofordul az ilyen, sot, meg ennel sokkal durvabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!