Lehet baja a fiamnak?
Oké akkor.
Nem lett baja a gyereknek,szevasz
#50. Ha nem tűnt volna fel, azt a kommentedet, amiben konkrétan p.itsának tituláltad az egyik válaszadót, törölték.
De ok, biztos mindjárt kiderül, hogy alzheimered is van, és ezért nem emlékszel rá, miket írtál...
Bizonságos együttalvás
Nem fogok-e ráfeküdni? Nem nyomom-e össze éjszaka? Nem fog-e belegabalyodni az ágyneműbe? Ezek a kérdések sok anyukát foglalkoztatnak és aggasztanak. A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy nem fekszünk rá a picire, és nem nyomjuk össze. Vizsgálatok bebizonyították, hogy a kisgyermeke mellett alvó édesanya éberebben alszik és már az egészen apró légzéskimaradást is észreveszi!
Tessék, hát igen én vagyok csak hülye, meg az én hülye kérdésem. Csak egy tucat oldal foglalkozik a témával, és igen minden normális anya megílyedne. De ti csak hülyézetek le. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
#59. Cica, ez újszülöttekről szól.
A te fiad MÁSFÉL ÉVES.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!