Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet baja a fiamnak?

Sch. Niki kérdése:

Lehet baja a fiamnak?

Figyelt kérdés
A férjem altatta el a a másfél éves fiúnkat,míg lezúhanyoztam. Arra jőttem a szobába, hogy mindkettő alszik, visszont a férjem feje kicsit a gyerek fején volt. Elég nehéz egy fej, főleg ha elhagyja magát az ember. A fiam édesdeden alszik azóta is, nem láttam rajta semmit. De félek hátha megnyomta vagy nagy súly nehezedet rá és ettől baja lesz. Szerintetek? Mi a vélemény?

#gyerek #Nyomás a fejen
2023. júl. 31. 23:31
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 A kérdező kommentje:
Ti írtók agyhalotatt, idiótát, idegroncsot, paranoiát,hülyét, házisárkányt. És nekem csúnya a szám?
2023. aug. 1. 16:31
 52/68 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha az vagy,nem kell ezt szépíteni...
2023. aug. 1. 16:36
 53/68 A kérdező kommentje:
De most, akkor had kérdezem már meg, hogy nem érzitek magatokat kellemetlenül? Mert normálisan kérdeztem, ti meg megjegyzésekkel válaszoltatok? Miért nem lehetett normálisan beszélni róla és normálisan elköszönni? Fájt volna nektek?
2023. aug. 1. 16:37
 54/68 A kérdező kommentje:
Látod tovább provokálsz és még neked áll feljebb! Huha, akkor te is nagyon okos lehetsz👏
2023. aug. 1. 16:38
 55/68 anonim ***** válasza:
100%

Oké akkor.

Nem lett baja a gyereknek,szevasz

2023. aug. 1. 16:39
 56/68 A kérdező kommentje:
Nem lett hál istenek! Helló
2023. aug. 1. 16:42
 57/68 anonim ***** válasza:
100%

#50. Ha nem tűnt volna fel, azt a kommentedet, amiben konkrétan p.itsának tituláltad az egyik válaszadót, törölték.

De ok, biztos mindjárt kiderül, hogy alzheimered is van, és ezért nem emlékszel rá, miket írtál...

2023. aug. 1. 16:43
 58/68 A kérdező kommentje:
De emlékszem rá. Az a kedves válaszadó megérdemelte, mert ki akarta csavarni a szavaimat. Teljesen én jöttem le hibásnak, mert mertem szólni a Saját férjemnek! Meg mert mertem kérdezni valamit, ami másnak hülyességnek tünik. Meg minden is vagyok. Hát ne haragudj.
2023. aug. 1. 16:49
 59/68 A kérdező kommentje:

Bizonságos együttalvás

Nem fogok-e ráfeküdni? Nem nyomom-e össze éjszaka? Nem fog-e belegabalyodni az ágyneműbe? Ezek a kérdések sok anyukát foglalkoztatnak és aggasztanak. A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy nem fekszünk rá a picire, és nem nyomjuk össze. Vizsgálatok bebizonyították, hogy a kisgyermeke mellett alvó édesanya éberebben alszik és már az egészen apró légzéskimaradást is észreveszi!

Tessék, hát igen én vagyok csak hülye, meg az én hülye kérdésem. Csak egy tucat oldal foglalkozik a témával, és igen minden normális anya megílyedne. De ti csak hülyézetek le. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

2023. aug. 1. 17:08
 60/68 anonim ***** válasza:
100%

#59. Cica, ez újszülöttekről szól.

A te fiad MÁSFÉL ÉVES.

2023. aug. 1. 17:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!