Lehet baja a fiamnak?
Szerintem amikor felébred a kicsi, próbáld leelenőrizni, hogy ugyanúgy viselkedik és reagál-e mint ahogy máskor is.
Ha semmilyen változást nem tapasztalsz se a viselkedésén, se ránézésre, akkor nem történt semmi baj.
Szerintem ne aggódj, nem lett ettől semmi baja a gyereknek. :)
Szerintem ijesztően túltolod. Nem rajta feküdt a férjed csak a feje volt rajta kicsit. Ne aggódj annyira nem nehéz egy fej hogy betörjön a koponyája, másrészt meg egy ekkora gyerek álmában is arrébb megy ha nem jó neki.
Aludjál nyugodtan, ha nem teszed csak magadat szivatod.
Esett már fejre a gyereked ?az enyém esett és nem lett baja...nem egy fejtol fog megnyomodni a koponyája.
Szegény ferjed.
A dolog fizikai oldalára: A férjed fejének össztömege nem egy pontban csúcsosodik ki, ahol rádőlt a gyerek fejére, hanem a jelentős részét eleve elvezette az ágy, hisz a gravitáció lefele, nem oldalirányba húzza. Értsd, te is tudnál támasztani pl egy átlósan megdöntött nehéz oszlopot, mert nem a teljes súlyát kéne tartanod.
A dolog biológiai részére: a másfél éves koponyája már meglehetősen csontos, nem olyan, mint az újszülöttnek, közel sem olyan sérülékeny (nem véletlen, hogy rengeteg gyerek esik kel és izomból bevágja a fejét, mégsincs semmi baja), plusz az életösztöne is aktív, ha tényleg nagyon nagyon kényelmetlen lett volna neki, akkor eleve arrébb megy, vagy sír, hogy nem jó.
Szóval lehetsz hisztérika a férjeddel nyugodtan, ez már a te bajod, de tudományosan ennek semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!