Lehet baja a fiamnak?
Szerintem azért van különbség a kisfiú közt aki megfulladt meg az között hogy a ferjed rátette a fejét a gyerek fejére
Gondolom felügyelet nélkül nem hagyjatok a gyereket ..
#26. Sajnos nincs igazad.
"A hétköznapi életben gyakran használják a kifejezést mindenféle túlzott félelemre"
Drága, a férjed ráhajtotta a fejét a fiatokéra.
Nem ráült teljes testsúlyával, csak ráhajtotta a fejét. Te meg lekaptad szerencsétlen embert a 10 körméről. És még mi vagyunk a frusztrált hülyék.
Kérlek, sürgősen nézz magadba...
Szerintem te vagy feszkos.. ha ugy erzed baromsagokat irtak a valaszolok, miért idegesited fel magad ennyire?
Ez egy forum. A kerdesre kaphatsz hideget meleget.
En is gyorsan irok, mas egy elgepeles. Ha ugy erzed nincs hova fejlodnod (függetlenül a helyesirastol) , lehet onbizalmad rendesen, mert keves ember mondhatja el magarol, hogy "kesz vagyok". A tanulas minden helyzetben jot tesz az agynak. Tereli a figyelmet, adott esetben csokkenti a frusztráciot, segit tavolabb tekinteni annal ami van. Enyhe panikbetegkent, jószándékkal irtam, csak velosen fogalmaztam. Tovabbra sem rosszindulatbol irok, kerlek, ne vedd annak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!