4-5 széklete van a fiamnak naponta, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Havi 1x, 2x előfordul, viszont most eljottunk kirándulni, és már második napja több szeklete van. Tegnap 4x tuti kakilt, nagyobb adagot, vagyis hat mint szokott. És ma megint… amúgy anyatejes, most már hozzataplalt baba, a napokban főként gyumi pépeket evett, quinoaval, banánt, krumplit, repat, csibehust. Nem tudom számít e, de miota kirandulunk, én is jóval többet eszem, és wczem.2022. júl. 10. 12:27
1/5 A kérdező kommentje:
9,5 honapos :))
2022. júl. 10. 12:27
2/5 anonim válasza:
Örülj, hogy van neki... Ha nem hasmenés, akkor akár minden étkezés után is kakilhat.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom! Nem hig, szóval nem hiszem hogy az lenne.
2022. júl. 10. 13:12
4/5 anonim válasza:
Az enyém hét hónapos, de neki is vannak olyna napjai, hogy egy nap 3 kaki is van. De van, hogy két napig egy sem.
5/5 anonim válasza:
Teljesen normàlis.
Nekem olyan 2,5-3 èvesen àlltak àt napi 2-re de van, hogy 3 is van.
( normàlis székletük)
Nekem is napi 2 van.
Szóval egy ekkora babának 4-5, főleg, hogy simán belefér
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!