Akinek a babája csak cicin tudott elaludni idővel leszokott róla? Mármint baba korában? Tippek amik jól jöhetnek?
Figyelt kérdés
2 hónapos anyatejes baba, most még oké de nem szeretném ha mindig így maradna. Délután néha elalszik ringatással, de este csak cicivel.
Cumit nem fogadja el egyáltalán.
2023. júl. 28. 22:24
21/21 anonim válasza:
Èn nagyon sokàig mellen altattam, nekem ez nagyon praktiuks volt. Màr ,,nagy" volt mire leszokott a cicin elalvàsròl.
Ha mentem valahova, mìg kizàrolagosan anyatejes volt, akkor vittem magammal. Mèg cicimàniàs volt, mikor 2x6 óràra el kellett mennem. (Mar egy èves kora utàn) Dèlutàni alvàst simàn megoldotta az apja, csak tőlem vàrta a cicit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!