Akinek a babája csak cicin tudott elaludni idővel leszokott róla? Mármint baba korában? Tippek amik jól jöhetnek?
2 hónapos anyatejes baba, most még oké de nem szeretném ha mindig így maradna. Délután néha elalszik ringatással, de este csak cicivel.
Cumit nem fogadja el egyáltalán.
A kisfiamnál 3 hónapos kora körül állítottam fel azt a rendszert nála, hogy szopi-játék-alvás. Kivéve azt esti rutin: szopi-játék/fürdés-szopi-alvás. Illetve éjszaka is szoptatással altattam vissza. 1 évesen elhagyta az éjszakai megébredéseket, amivel elkezdett elapadni a tejem és így az esti szopit felváltotta a tejital.
A kislányomnál is megpróbáltam, de irtó sírós volt és az étkezések kiváltásáig káosz volt, hogy mikor tudtam megszoptatni, elaltatni. Baba természete is válogatja.
Nagyon hasznos volt,hogy elaludt cicin. Csak le kellett tennem a kiságyába.
2 éves koráig szoptattam. Utána már elég volt az altatódal és a simi.
Sehogy 6os :)
Az én babám full anyatejes volt, 7 hónaposan tudtam magában altatni. Utána már csak este aludt vissza cicin. Onnantól könnyebb volt.
Az anyatejes táplálás áldozatokkal jár, de hát ilyen ez a szülőség :)
6-os hozzászólónak :)
Anyatejes a babám, igény szerint eszik.
Nem barátnőzés miatt, de 2-3 hónapos korában bizony volt, hogy reggel 7-től délig, fél 2-ig anyukámnál volt a kisfiam.
A jogsimat csináltam, hülyén kaptam időpontot a vezetés órákra, a férjem meg nem tudott heti 3 félnapokat kivenni 2 héten keresztül. Így Bp-ről lecuccoltam a kisfiammal anyukámhoz, a várostól 50 km-re. S előfordult olyan, hogy a forgalom miatt megcsúszott a vezetés, lekéstem a vonatot, azzal lekéstem a kompót és a 4 órás távol létemből 6 óra lett.
Anyukám simán megtudta etetni a kisfiam lefejt tejjel, cumisüvegből, el is tudta altatni.
Olyan is volt, hogy kora este kellett vezetnem, akkor a férjemmel maradt itthon, 6 órakor még elfogadta cumisüvegből a tejet, de fürdés után, 8-kor már nagyon sírt, akkor már én kellettem neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!