A Napóleon névről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2023. júl. 12. 12:52
2/18 anonim válasza:
Remélem, csak viccből kérdezed, nem akarod adni.
3/18 anonim válasza:
Én hiszek abban hogy a névnek van ereje, energiája.. én nem adnám. De ez csak én vagyok.
4/18 anonim válasza:
Szeretem ha egy név becézhető. Ennél csak olyan nyomorult becézesek vannak mint Napi/ Leo/Napóleonka.
Szörnyű.
Egyébként pedig nyilván Bonaparte Napóleon az első amire az ember gondol a név hallatán
5/18 anonim válasza:
Szerinted mennyire röhögnék körbe szegény gyereket?
6/18 anonim válasza:
4 nekem mondjuk egy konyak marka jutott eszembe rola .
Nem tudom Magyarorszagon van-e,de Szlovakiaban volt vagy van,azt se tudom mar, olyan konyak,hogy Napoleon 🤣
7/18 anonim válasza:
Szabó Napóleon, az pl nagyon jól hangzik... 🤦♀️
8/18 anonim válasza:
Az hogy röhejes lenne így elnevezni egy gyereket.
9/18 anonim válasza:
Nevetséges, feltűnősködő név, mert nyilván mindenkinek Bonaparte jut róla az eszébe, akinek van egy kis alapműveltsége. Rongyrázás ilyen nevet adni. Egyébként se különösebben szép. Akkor már inkább simán Leon.
10/18 anonim válasza:
Ha valaki nekem Kovács Napóleonként mutatkozna be, azt hinném, viccel.
Képzeld el, hogy bemegy majd bármilyen hivatalba és bemutatkozik így. Az ott lévők fele döbbent arcot vágna, a másik fele röhögne.
Ha beküldi az önéletrajzát valahová, a cégvezető vagy a hr-es azt hinné, hogy ez trollkodás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!