Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Napóleon névről mi a vélemén...

A Napóleon névről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2023. júl. 12. 12:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%

Sziasztok... És a Kolen vagy a Konor névről mi a véleményetek?

Gondoltam nem írok ezért külön posztot... Köszönöm

A

2023. júl. 13. 18:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

hogy a szülők nagyzási-mániások lehetnek

Leonnak becézve jó lehet.

És én inkább valami ilyesmit adnék, hogy simán Leon, vagy Lénárd, Lénárt, Leonárd, Lionel stb.

2023. júl. 13. 18:29
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
11# Hogy rémesek, idegenek. Nem hangzanak furán a vezetéknevetekkel? Mert én jelenleg nem tudok elképzelni olyan magyar vezetéknevet, amivel normálisan hangzanának.
2023. júl. 14. 13:13
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem a Kocsis Napóleon, a Molnár Napoleon, és a Vígh Napóleon kifejezetten tetszik. :):) Meg a pl Mészáros Napóleon, Gáspár Napóleon, Fekete Napóleon. :):)

Nem, amúgy, egyik előbbi kommentelő vagyok, tartom , amit írtam, nem adnám; simán Leont adnék. Vagy pl Nándor Leon, és akkor nagyon hasonlít, de mégse ugyanaz; mégse hívnám Napóleonnak.

2023. júl. 14. 19:54
 15/18 anonim ***** válasza:
*próbáltam olyan példákat gyűjteni, amik kifejezetten furán ,szokatlanul hatnak együttesen; de szóval, ha lenne olyan családnevünk, amihez kifejezetten jól hangzik, még ahhoz se adnám a Napóleon-nevet keresztnévként.
2023. júl. 14. 19:56
 16/18 anonim ***** válasza:

*meg aki túl konkrét másik személy, pl Rihanna, úgy se nevezném el a gyerekemet. Ha úgy akarnám hívni, a Rianán elgondolkoznék; de talán második keresztnévnek raknám; annyira különleges; szóval, ha annyira tetszene.

pl volt itt egy pár Gyakorin, akik a Tavasz/Tavaszka nevet nézték ki a gyereküknek, de annyira különlegesnek gondolták; hogy inkább csak második keresztnévnek adták.

Mondjuk talán a Napóleont lehe,thogy annak se adnám; de nemtom.

2023. júl. 14. 19:59
 17/18 anonim válasza:
100%
Napóleon Solonak bejött ez a név.😅
2023. nov. 5. 23:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Az egyik legborzasztóbb név amit gyereknek lehet adni Magyarországon. Szerintem ha szegény gyerek valakinek bemutatkozna hogy Horváth Napóleon vagyok, az ember akinek bemutatkozott köpni nyelni nem tudna. Irtó gáz egy név.
2023. dec. 2. 12:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!