A Napóleon névről mi a véleményetek?
Sziasztok... És a Kolen vagy a Konor névről mi a véleményetek?
Gondoltam nem írok ezért külön posztot... Köszönöm
A
hogy a szülők nagyzási-mániások lehetnek
Leonnak becézve jó lehet.
És én inkább valami ilyesmit adnék, hogy simán Leon, vagy Lénárd, Lénárt, Leonárd, Lionel stb.
Nekem a Kocsis Napóleon, a Molnár Napoleon, és a Vígh Napóleon kifejezetten tetszik. :):) Meg a pl Mészáros Napóleon, Gáspár Napóleon, Fekete Napóleon. :):)
Nem, amúgy, egyik előbbi kommentelő vagyok, tartom , amit írtam, nem adnám; simán Leont adnék. Vagy pl Nándor Leon, és akkor nagyon hasonlít, de mégse ugyanaz; mégse hívnám Napóleonnak.
*meg aki túl konkrét másik személy, pl Rihanna, úgy se nevezném el a gyerekemet. Ha úgy akarnám hívni, a Rianán elgondolkoznék; de talán második keresztnévnek raknám; annyira különleges; szóval, ha annyira tetszene.
pl volt itt egy pár Gyakorin, akik a Tavasz/Tavaszka nevet nézték ki a gyereküknek, de annyira különlegesnek gondolták; hogy inkább csak második keresztnévnek adták.
Mondjuk talán a Napóleont lehe,thogy annak se adnám; de nemtom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!