Őszintén, mennyit tv-zik a babád?
1 éves korától tévézik kb, nincs tiltva, ami azt jelenti, hogy hatterzajnak megy a tévé amikor itthon vagyunk.
Van amikor mese megy, van amikor más műsor.
3 éves lesz.
Nincs tv a házban, így semennyit. A 6 éves lányunk sem néz tv-t, ha szeretne mesét nézni, akkor azt megengedjük neki telefonon, de az havonta 1x, ha eszébe jut.
A könyveket jobban szereti olvasgatni, mindig elérhető számára és eléggé sok könyvet sikerült összegyűjtenünk az igényei alapján.
Egy párszor már rajta kaptam, de mesét még nem látott. Nem fogom azért kidobni a tévét. Akkor nézném, amikor már aludnia kéne, dehát nem alszik. Ez van🤷🏼♀️ Kedvence a Híradó, de amúgy nem igazán köti le. Pont nem így lesznek függők, mert mire ráfügghetnének, megtanulják, hogy az a doboz tök uncsi, csomó más van, ami érdekli.
5 hónapos
Se tv, se telefon, se tablet.
Nincs rá szüksége, főleg nem babaként, mi sem nyomjuk orrba-szájba, nem vagyunk hülyék...
Én megpróbáltam mikor már nem akart nyugodtan maradni a pelenkázón, nem is mesefilmmel hanem csak színes ábrák mozogtak a képernyőn - nem vált be, lekötötte kb. 3 napig.
Aztán egyszer betegen feküdtem itthon, a gyerek viszont már meggyógyult addigra, akkor megpróbáltam a bogyó és babócát, kb. 5 percig érdekelte.
2 és fél évesen vérvételre kellett mennünk és elsőre annyira kiborult hogy meg se tudták szúrni, akkor pár hétig naponta néztünk egy élőszereplős filmet ahol egy kislány vérvételre megy az apukájával. Ezt a vérvétel után is sokszor kérte, napi 10-15 perc lehetett, magától elhagyta.
De nem akarom magamat fényezni, azért az én gyerekem nagyon jól eljátszik egyedül. Így nem voltam motivált, hogy rászoktassam a mesefilmekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!