Figyelmesebbek lesznek az autósok, ha a "baby on board" matricát kirakjuk?
Éppen úton vagyunk, a mögöttünk lévő autós elég balesetveszélyes helyzetet teremtett a tilosban előzésével, szemből is jöttek...
Vajon figyelmesebbek vezetnének, ha kiraknánk a "baby on board" matricát?
Nekem céges kocsim van, semmit nem ragaszthatok rá, de a gyereket ugyanúgy viszem vele.
Szerintem kétféle ember van, aki odafigyel, meg aki 2 perccel előbb ott akar lenni mindenhol és ezért beléd megy simán. És egyiket se izgatja a matrica. Én mindig úgy vagyok vele az életem fontosabb, minthogy valahol előbb ott legyek, akinek látom a stílusán, hogy márpedig ő lakott területen belül 80-al ki fogja rántani a kocsit elém, lehetőleg index nélkül, mert kevésbé volt neki szimpatikus az 50-es tábla, azt már előre hagyom, hadd menjen. Azokat is elengedem, akiknek derogál elsőbbséget adni, és látom, hogy tábla ide vagy oda, de már jön ki orral az útra, és nem izgatja, hogy jövök. Konkrétan semmilyen helyzet nincs, ahol makacsul ragaszkodnék a kreszhez, ha az rám nézve veszélyes lehet, főleg, ha gyerekkel megyek.
Nem. Sőt, a mentősök sem hagyják bent a gyerekedet a kocsiban, ha nincs rajta.
Magyarul semmi értelme, csak cukiskodás. Ha hivatalos dolog lenne, akkor nyilván egységes lenne, nem baby Yoda, meg rózsaszín talpacska, meg kiselefánt, amit értelmezni kell, meg keresni, meg vajon ez most mi.
Jó sok válasz érkezett, elég vegyesen.
27nek igaza van, a rokkant jelzést sem veszik észre, pedig az legalább hivatalos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!